Πέμπτη 5/8/2021

Φίλτρα νερού οικιακά και επαγγελματικά – Χαμηλές τιμές & μεγάλη ποικιλία

Χωρίς νερό δεν νοείται ζωή. Σε κάθε σπίτι εκτός από το πόσιμο νερό, μεγάλες ποσότητες νερού χρησιμοποιούνται και για τις ανάγκες του νοικοκυριού, όπως μαγείρεμα, πλυντήριο, πλύσιμο ρούχων.

Ωστόσο σε πάρα πολλά νοικοκυριά ανά την Ελλάδα δεν πληρούνται οι προδιαγραφές ώστε το νερό να είναι ασφαλές πόσιμο ή να μπορεί να χρησιμοποιηθεί χωρίς κινδύνους στο μαγείρεμα. Ακόμα και στην Αθήνα η παρουσία βλαβερών μικροοργανισμών, χλωρίου και άλλων συστατικών στο νερό, έχουν παρακινήσει τους κατοίκους στην αγορά φίλτρων νερού είτε για οικιακή χρήση είτε για επαγγελματική με τα αντίστοιχα επαγγελματικά φίλτρα νερού.

Τα οικιακά φίλτρα νερού στις μέρες μας αποτελούν ένα αναπόσπαστο κομμάτι της κουζίνας σας, με πολλές ιδιότητες και οφέλη για όλη την οικογένεια. Η εταιρεία Health & Life δραστηριοποιείται στα φίλτρα νερού και έχει να προτείνει οικονομικούς και ποιοτικούς τρόπους να τοποθετήσετε και εσείς το δικό σας φίλτρο, προασπίζοντας την υγεία σας.

Φίλτρα άνω και κάτω πάγκου

filtro nerou carbon 2

Το Carbon II είναι ένα από τα φίλτρα που συγκαταλέγεται στα κορυφαία παγκοσμίως. Είναι κατασκευασμένο από ανοξείδωτα υλικά και έχει την ιδιότητα να απαλλάσσει μια και καλή το νερό από χλώριο, φυτοφάρμακα, χημικά, εντομοκτόνα, ίνες αμιάντου, μόλυβδο, βαρέα μέταλλα, παθογόνους μικροοργανισμούς, χώματα, άσχημη οσμή και γεύση.

Η Health & Life σας δίνει προνόμια:

  • Εγγύηση εφ’ όρου ζωής για τα φίλτρα που θα προμηθευτείτε
  • Ανοιχτό τηλεφωνικό κέντρο για τις ερωτήσεις και τις ανησυχίες σας
  • Τεχνική υποστήριξη από επαγγελματίες του κλάδου
  • Πολύ καλές τιμές και κατά καιρούς προσφορές
  • Δωρεάν εγκατάσταση φίλτρων
  • Το κόστος των ανταλλακτικών φίλτρων συμπεριλαμβάνεται στην τιμή του προϊόντος

Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες μέσα από την ιστοσελίδα της εταιρείας πατώντας Health&Life.

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του newsbreak. Ακολουθήστε το newsbreak σε Instagram, Facebook, Youtube, Viber και Twitter.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

WEB TV

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ