Xαϊδεύει τις φωτογραφίες της δολοφονημένης μαμάς του το 2,5 ετών αγοράκι της Κωνσταντίνας Τσάπα

Έκκληση να παραχωρηθεί ένα σπίτι στην οικογένεια - «Βλέπουμε παντού τα πτώματα των παιδιών μας»

Must Read

Έχοντας ζήσει τις πιο τραγικές στιγμές της ζωής τους, οι γονείς των αδελφών που βρήκαν φριχτό θάνατο από τα χέρια του δολοφόνου της Μακρινίτσας καλούνται πλέον να σταθούν «βράχοι» προκειμένου να μεγαλώσουν το παιδί της κόρης τους που έμεινε ορφανό από μητέρα.

Οι γονείς της Κωνσταντίνας και του Γιώργου Τσάπα βρέθηκαν το πρωί της Παρασκευής στο δικαστικό μέγαρο Βόλου προκειμένου να καταθέσουν τι συνέβη το εφιαλτικό βράδυ όπου ο ο Δημήτρης Ραυτόπουλος δολοφόνησε  τα δύο παιδιά τους μέσα στο σπίτι τους. Η δικηγόρος της οικογένειας Ανθούλα Ανάσογλου ζήτησε να τιμωρηθεί ο δράστης ο οποίος είχε είχε πλήρη συνείδηση των όσων έκανε, ενώ μάλιστα φέρεται να είχε προσχεδιάσει την δολοφονία της εν διαστάσει συζύγου του και του αδερφού της.

Τραγικές φιγούρες οι δύο γονείς οι οποίοι πάνω στον πόνο και την απελπισία τους πρέπει να σταθούν δυνατοί για να μεγαλώσουν το μόλις 2,5 ετών αγοράκι. Οι ίδιοι είναι άνεργοι και βρίσκονται σε δεινή οικονομική κατάσταση, ενώ πρόσφατα ζήτησαν ενίσχυση.

«Βλέπουμε παντού τα πτώματα των παιδιών μας»

Μιλώντας στο TheNewspaper.gr ο χαροκαμένος παπούς του παιδιού Απόστολος Τσάπας, αναφέρει ότι δεν αντέχουν να ζουν μέσα στο σπίτι όπου έπεσαν νεκρά τα παιδιά τους:«Εγώ στηρίζω τους άλλους, αλλά εμένα ποιος θα με στηρίξει; Δε μπορούμε ποια να ζήσουμε σε αυτό το σπίτι. Βλέπουμε παντού τα πτώματα των παιδιών μας» αναφέρει απελπισμένος και κάνει έκκληση να τους προσφερθεί μια άλλη κατοικία.

Κάθε πρωί που ξυπνάει πηγαίνει στις φωτογραφίες της

Όσο για το μικρό αγοράκι, ο ίδιος με σπαρακτικά λόγια και δάκρυα στα μάτια περιγράφει: «Δεν ξέρει την αλήθεια. Δεν την έχουμε πει. Έχουμε τη βοήθεια των ειδικών. Αυτό που του είπαμε είναι οτι η μαμά του και ο θείος του πήγαν σε μία δουλειά, έπαθαν κάτι κακό και δε θα τους ξαναδούμε. Κάθε πρωί που ξυπνάει πηγαίνει στις φωτογραφίες της μαμάς του, τη χαϊδεύει και της μιλάει»...

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This