Ανοιχτά σήμερα τα εμπορικά καταστήματα – Δείτε το ωράριο λειτουργίας τους

Must Read

Ανοιχτά θα παραμείνουν σήμερα, Κυριακή, 25 Απριλίου, τα καταστήματα σε όλη τη χώρα, με δεδομένο πως από την Πέμπτη, έχει τεθεί σε ισχύ το εορταστικό ωράριο λειτουργίας του λιανεμπορίου

Σε ό,τι αφορά στα καταστήματα της Αττικής, ο Εμπορικός Σύλλογος Αθηνών προτείνει ωράριο από τις 11:00 μέχρι και τις 18:00.

«Ο εμπορικός κόσμος με το τεράστιο αίσθημα ευθύνης και την απόλυτη σοβαρότητα που υπέδειξε το δύσκολο διάστημα που βιώνει η Ελληνική κοινωνία κατάφερε να αποτελέσει έναν πόλο ασφαλούς υποδοχής καταναλωτών και εργαζομένων και να εγγυηθεί την απόλυτη ασφάλεια κατά την επίσκεψη όλων μέσα στα καταστήματα. Με αυτό ως δεδομένο, είμαστε όλοι εδώ, προετοιμασμένοι και υγιείς να υποδεχθούμε τους συμπολίτες μας στα φωτισμένα ανοικτά καταστήματα, τηρώντας απόλυτα όλες τις υγειονομικές υποδείξεις» δήλωσε από την πλευρά του, ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών, Σταύρος Καφούνης.

Ανοιχτά θα είναι σήμερα και ορισμένα σούπερ μάρκετ, ωστόσο οι καταναλωτές θα πρέπει να ενημερωθούν από το κατάστημα της επιλογής τους. Το προτεινόμενο ωράριο είναι από τις 10:00 έως και τις 20:00.

Το ωράριο των καταστημάτων για την Μεγάλη Εβδομάδα

Ο Εμπορικός Σύλλογος Αθηνών πρότεινε για τα καταστήματα της Αττικής, να ισχύσει το ωράριο 09:00 με 20:30 για την Μεγάλη Δευτέρα, την Μεγάλη Τρίτη, την Μεγάλη Τετάρτη και την Μεγάλη Πέμπτη.

Τη Μεγάλη Παρασκευή τα καταστήματα θα λειτουργήσουν από τη 13:00 μέχρι τις 19:00 και το Μεγάλο Σάββατο, από τις 9:00 μέχρι τις 15:00.

Την Κυριακή 2 Μαΐου, τη Δευτέρα 3 Μαΐου και την Τρίτη 4 Μαΐου τα καταστήματα θα είναι κλειστά.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This