Πέμπτη 17/6/2021

Στην Τροιζηνία το Ανθρωποκτονιών: Για δολοφονία του δικηγόρου μιλά ο ιατροδικαστής

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή Ηλία Μπογιόκα, ο θάνατος του δικηγόρου είναι ξεκάθαρα αποτέλεσμα εγκληματικής ενέργειας

Ως ιδιαιτέρως σοβαρή εξετάζεται η υπόθεση με τον δικηγόρο Λουκά Πιτσιλό (χωρισμένος με δύο παιδιά), ο οποίος βρέθηκε από έναν γείτονα νεκρός στο σπίτι του στην περιοχή της Τροιζηνίας το πρωί της Κυριακής. Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, η δολοφονία έγινε νωρίς το πρωί του Σαββάτου.

Στην περιοχή βρίσκονται μέλη του τμήματος ανθρωποκτονιών από την Αθήνα καθώς σύμφωνα με τον ιατροδικαστή Ηλία Μπογιόκα, ο θάνατός του είναι ξεκάθαρα αποτέλεσμα εγκληματικής ενέργειας.

«Το θύμα φέρει χαρακιά απ’ την μια ως την άλλη κροταφική χώρα και υπέκυψε από ακατάσχετη αιμορραγία. Το θύμα φέρει επιπλέον ένα κάταγμα στο σπόνδυλο (σ.σ. οι αστυνομικοί συμπεραίνουν ότι ο δράστης τον είχε ακινητοποιήσει με το γόνατο στην πλάτη όταν τον μαχαίρωνε στο κεφάλι)», είπε στο newsit.gr ο κ. Μπογιόκας.

Σύμφωνα με τα ευρήματα της αυτοψίας, ο άτυχος δικηγόρος (η μητέρα του οποίου κατοικεί στο από κάτω διαμέρισμα, αλλά έχει άνοια), πιθανόν αιφνιδιάστηκε καθώς κοιμόταν και το μόνο που πρόλαβε ήταν να κάνει λίγα βήματα προς την μπαλκονόπορτα, αλλά κατέρρευσε στο πάτωμα.

Διαβάστε ακόμα: Τροιζηνία: Νεκρός βρέθηκε μέσα στο σπίτι του 60χρονος δικηγόρος

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Φτωχός συγγενής