Πάσχα σημαίνει δώρα και δώρα σημαίνει Public

Must Read

Ακόμα δεν ξέρουμε αν φέτος θα κάνουμε «Πάσχα στο χωριό», Πάσχα στα Public όμως θα κάνουμε σίγουρα. Είσαι νονός/νονά; Μην ψάχνεις άλλο. Τα καταστήματα Public άνοιξαν και σε περιμένουν. Όλοι οι τρόποι αγοράς είναι πλέον δυνατοί, click away, click inside ή μέσω του παραδοσιακού online shopping από το ηλεκτρονικό κατάστημα Public.gr.

Αυτό που πρέπει να έχεις υπόψη σου είναι ότι μόνο στα Public θα βρεις τα πιο πρωτότυπα,
εντυπωσιακά και σε απίστευτη ποικιλία πασχαλινά δώρα και λαμπάδες για να κάνεις τα
βαφτιστήρια σου χαρούμενα και φέτος, ακόμα κι αν δεν καταφέρεις να τα δεις από κοντά.

Αυτό όμως δεν θα πρέπει να σε πτοεί, διότι τα καταστήματα Public είναι και φέτος δίπλα σου και δίπλα σε όλους όσοι θέλουν να κάνουν τους αγαπημένους τους χαρούμενους προσφέροντάς τους ένα δώρο. Ξεκίνα από την ειδική πασχαλινή σελίδα που δημιούργησαν τα Public για να πάρεις ιδέες.

Επειδή όμως το ξέρουμε ότι θα χαθείς ανάμεσα στα εκατομμύρια διαθέσιμα δώρα, εμείς είμαστε εδώ. Ξεσκονίσαμε τα ράφια του Public, πραγματικά και εικονικά και σου προτείνουμε τα καλύτερα δώρα για ψαγμένους νονούς. Ξεκινάμε…

Κι ξεκινάμε από το νούμερο ένα δώρο που περιμένουν τα βαφτιστήρια, ένα tablet. Το Samsung Galaxy Tab A7 T500 είναι ένα μεγάλο tablet 10,4 ιντσών το οποίο είναι φτιαγμένο για διασκέδαση και για όλη την οικογένεια. Τα ηχεία του έχουν πιστοποίηση Dolby Atmos, η οθόνη είναι κορυφαίας ποιότητας, ενώ ενσωματώνει και parental controls για να μπορείς να θέτεις χρονικά όρια για τον χρόνο παραμονής του παιδιού στο Internet. Διατίθεται σε τρία χρώματα για να διαλέξεις.

Εάν θες κάτι πιο οικονομικό, προτείνουμε το Huawei MatePad T10s. Διαθέτει οθόνη 10,1 ιντσών Full HD για πεντακάθαρη εικόνα. Είναι μια συσκευή για καθημερινή χρήση, για τηλεμαθήματα και διασκέδαση, βίντεο και παιχνίδια.

Μια που είπαμε «παιχνίδια», ας περάσουμε σε κάτι πιο εξειδικευμένο. Σε μια παιχνιδοκονσόλα. Το Nintendo Switch Fortnite Special Edition είναι η απόλυτη φορητή κονσόλα για το Πάσχα (και όχι μόνο). Το Switch συνδυάζει το φορητό gaming με μια κανονική παιχνιδομηχανή, αφού συνδέεται και στην τηλεόραση για gaming μέχρι τελικής πτώσεως. Το πακέτο περιλαμβάνει το αγαπημένο Fortnite Wildcat Bundle.

Για τους λάτρεις της Microsoft (γιατί όπως και να το κάνουμε, το console gaming έχει έναν οπαδικό χαρακτήρα), προτείνουμε – τι άλλο; – το Xbox Series S. Πρόκειται για τη μικρότερη και πιο κομψή κονσόλα Xbox που έγινε ποτέ. Όλα τα αγαπημένα παιχνίδια είναι στη διάθεσή σου, συμπεριλαμβανομένων των δημοφιλών τίτλων του Xbox Game Studios όπως το Halo Infinite. Εάν τώρα τα βαφτιστήρια σου έχουν κονσόλα μην απογοητεύεσαι. Πάρ΄ τους ένα παιχνίδι. Τι καλύτερο από το κορυφαίο Fifa 21 για τους λάτρεις του ποδοσφαίρου, ή το Marvel’s Spider-Man για όσους αγαπούν τους υπερήρωες.

Πασχαλινά δώρα – ευκαιρία για βιβλίο

Ακόμα κι αν προτιμήσεις κάτι από τα παραπάνω δώρα, ένα βιβλίο είναι πάντα χρήσιμο και
απαραίτητο ακόμα κι ως συνοδευτικό. Ειδικά για το Πάσχα προτείνουμε το εικονογραφημένο βιβλίο «Η ιστορία του Πάσχα». Πρόκειται για μια υπέροχη λιλιπούτεια εκδοχή της Καινής Διαθήκης, με ευφάνταστες, πολύχρωμες εικόνες και μικρά αλλά γεμάτα νοήματα κείμενα.

Για παιδιά προσχολικής ηλικίας, η αγαπημένη τους Πέππα το γουρουνάκι είναι «σταθερή αξία». Το βιβλίο Πάσχα με την Πέππα είναι θα τους διασκεδάσει αφάνταστα.

Δώροκάρτα Public – το καλύτερο δώρο

Εννοείται ότι τόσα πολλά δώρα από τα Public δεν θα βρεις πουθενά, αλλά κάποιες φορές το καλύτερο είναι να αφήσεις τους άλλους να αποφασίσουν τι θέλουν. Εάν συμφωνείς, ή απλά δεν ξέρεις τι να αποφασίσεις, μια δωροκάρτα Public είναι η καλύτερη λύση και μάλιστα δεν χρειάζεται αποστολή με κούριερ ή ταχυδρομείο αφού φτάνει στον παραλήπτη σε ελάχιστα λεπτά μέσω SMS ή e-mail. Επομένως, για τα πασχαλινά δώρα μεγάλων και μικρών δες εδώ για να μάθεις περισσότερα για αυτήν.

Κι από λαμπάδα τι να πάρω;

Νονός χωρίς λαμπάδα γίνεται; Δεν γίνεται. Λοιπόν σε αυτή τη σελίδα θα βρεις μια τεράστια ποικιλία με λαμπάδες για μικρούς και μεγάλους, παιχνιδολαμπάδες με όλους τους αγαπημένους ήρωες, αλλά και χειροποίητες για παιδιά και ενήλικες.

Ε ναι, οι λαμπάδες δεν είναι μόνο για τα παιδιά, αλλά και για τους μεγάλους. Είτε σε μια εκκλησία, είτε στο μπαλκόνι, φέτος το Πάσχα η λαμπάδα είναι κάτι περισσότερο από απαραίτητη. Η φλόγα της που συμβολίζει την ανάσταση, ευχόμαστε να φωτίσει το τέλος της πανδημίας.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This