Παρασκευή 18/6/2021

Βρέθηκε η 14χρονη Χρύσα-Μαρία που αγνοούνταν από το Σάββατο

Η ανακοίνωση που εξέδωσε το Χαμόγελο του Παιδιού

Ευτυχώς αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια της 14χρονης Χρύσας Μαρίας που αγνοούνταν από το Σάββατο. Σήμερα το μεσημέρι η μικρή βρέθηκε στους Αμπελόκηπους και είναι καλά στην υγεία της.

Μάλιστα το καλό νέο γνωστοποίησε με ανακοίνωση το Χαμόγελο του Παιδιού, αναφέροντας:

«To Χαμόγελο του Παιδιού θα βρίσκεται κοντά στην Χρύσα Μαρία Π. και την οικογένειά της για την παροχή ψυχολογικής υποστήριξης και οτιδήποτε άλλο χρειαστεί.
Παρακαλείσθε για την άμεση αφαίρεση της φωτογραφίας από όπου υπάρχει η ανακοίνωση της εξαφάνισης. Το Χαμόγελο του Παιδιού με τη βοήθεια των Μ.Μ.Ε., των Αρχών, των φορέων και των απλών πολιτών έχει κατορθώσει να κινητοποιήσει όλη την ελληνική κοινωνία και να βρει πολλά παιδιά τα οποία αναζητούνται. Καταλυτικό ρόλο παίζει συνήθως η δημοσιοποίηση μιας εξαφάνισης από τα Μ.Μ.Ε και από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η συμμετοχή όλων μας, βοηθά να βρεθούν τα παιδιά που βρίσκονται σε κίνδυνο, διότι η εξαφάνιση ενός παιδιού ανεξαρτήτως χρώματος, καταγωγής και θρησκείας είναι ένα πολύ σοβαρό γεγονός, για όποιο λόγο και αν γίνεται. Το Χαμόγελο του Παιδιού στο πλαίσιο των διεθνών συνεργασιών που έχει αναπτύξει, διαθέτει την τεχνογνωσία να χειρίζεται με επαγγελματισμό και εξειδίκευση περιστατικά εξαφανίσεων ανηλίκων».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ