Κάθειρξη 8 ετών στην 15χρονη που έδωσε εντολή να σκοτώσουν τη μητέρα της 

H ίδια ποινή για τους συνεργούς της που μαχαίρωσαν πάνω από 50 φορές την άτυχη 50χρονη

Must Read

Σε κάθειρξη 8 ετών καταδικάστηκαν τρεις ανήλικοι για την άγρια δολοφονία μιας 50χρονης γυναίκας στην Αγία Βαρβάρα το Νοέμβριο του 2020, με 50 μαχαιριές.

Δράστες ήταν η 15χρονη κόρη της άτυχης γυναίκας και δύο φίλοι της ηλικίας 16 και 17 ετών οι οποίοι καταδικάστηκαν από το Τριμελές Δικαστήριο Ανηλίκων, χωρίς να τους αναγνωριστεί κανένα ελαφρυντικό. Η 15χρονη καταδικάστηκε για ηθική αυτουργία στη δολοφονία της μητέρας της με φυσικούς αυτουργούς τους δύο φίλους της.

Δεμένη χειροπόδαρα και μαχαιρωμένη στο πρόσωπο και στον λαιμό

Σύμφωνα με την προδικασία η 15χρονη είχε υποστηρίξει ότι η μητέρα της δεν της φερόταν καλά. Όμως αυτός ο ισχυρισμός δεν αποδείχτηκε κατά την ακροαματική διαδικασία. Το δικαστήριο τους έκρινε ομόφωνα ένοχους, με σύμφωνη καταδικαστική πρόταση της Εισαγγελέως της Έδρας η οποία αναφέρθηκε στην αγριότητα του εγκλήματος. Η άτυχη γυναίκα είχε εντοπιστεί από συγγενικό της πρόσωπο δεμένη χειροπόδαρα και μαχαιρωμένη στο πρόσωπο και στον λαιμό.

Σχολιάζοντας τη δικαστική απόφαση ο συνήγορος ενός εκ των ανήλικων κατηγορούμενων, Απόστολος Λύτρας δήλωσε: «Το δικαστήριο επέβαλε τη μεγαλύτερη προβλεπόμενη ποινή παρακολούθησης από κατάστημα κράτησης ανηλίκων με τη συνδρομή να παρακολουθούν οι ανήλικοι ειδικό ψυχολόγο. Θεωρώ ότι δεν έχουν συνειδητοποιήσει ακριβώς τι έχει συμβεί. Ο ένας κατηγορούσε τον άλλον για το ποιος έκανε την πράξη. Δεν δόθηκε καμία απάντηση στο δικαστήριο ποιος ήταν ο λόγος που οδήγησε στο έγκλημα».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This