Διασωληνώθηκε η ηγουμένη του Μοναστηριού Παναγίας Γοργοϋπηκόου – Σε αναμονή εισαγγελέας για τις μοναχές που αρνούνται βοήθεια

Η Πολιτική Προστασία της Περιφέρειας Στερεάς και ο Δήμος Λαμιέων σε ετοιμότητα

Must Read

Το μεσημέρι της Μεγάλης Τετάρτης διασωληνώθηκε η 65χρονη Ηγουμένη της Μονής Παναγίας Γοργοϋπηκόου στον Γοργοπόταμο, που νόσησε από κορωνοϊό και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Λαμίας.

Η ηγουμένη παρουσίασε συμπτώματα την περασμένη βδομάδα, αλλά ενημέρωσε μέρες μετά και τελικά μεταφέρθηκε τη Μεγάλη Δευτέρα, λόγω της επιδείνωσης της κατάστασής της, με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο.

Για την κατάσταση που επικρατεί στη Μονή είναι ανήσυχη τόσο η Πολιτική Προστασία της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, όσο και ο Δήμος Λαμιέων. Στην αρχή έστειλαν τρόφιμα και φάρμακα στις μοναχές, οι οποίες δεν δέχτηκαν άλλη βοήθεια, ούτε την διενέργεια τεστ για να γνωρίζει ο ΕΟΔΥ πόσες έχουν κολλήσει κορωνοϊό.

Η αγωνία όλων είναι μεγάλη, καθώς στο μοναστήρι υπάρχουν ηλικιωμένες, ανάμεσά τους και μια γερόντισσα 103 ετών. Λόγω της κατάστασης μάλιστα και αν οι μοναχές συνεχίσουν να αρνούνται βοήθεια, υπάρχουν σκέψεις να ζητηθεί και η παρέμβαση εισαγγελέα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This