Σάββατο 24/7/2021

Φυλακές Κορυδαλλού: Με ιδιαίτερη κατάνυξη τελέστηκε η περιφορά του Επιτάφιου

Τηρήθηκαν με ευλάβεια τόσο το έθιμο, όσο και τα μέτρα κατά της διασποράς της Covid-19

Οι κρατούμενοι και οι δεσμοφύλακες των Φυλακών Κορυδαλλού τήρησαν για μια ακόμη χρονιά την παράδοση, συμμετέχοντας στο Θείο Δράμα της Μεγάλης Παρασκευής με την περιφορά του Επιταφίου εντός του σωφρονιστικού ιδρύματος, τηρώντας, παράλληλα, με ευλάβεια και όλα τα προβλεπόμενα μέτρα κατά του κορωνοϊού.

Ο φωτογραφικός φακός της «Eurokinissi» βρέθηκε στις Φυλακές Κορυδαλλού, καταγράφοντας όλη τη διαδικασία, καθώς από νωρίς το πρωί ο Επιτάφιος της Εκκλησίας στολίστηκε από τις γυναίκες κρατούμενους του σωφρονιστικού ιδρύματος, ενώ στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε η Ακολουθία της Αποκαθήλωσης. Ακολούθησε η περιφορά του Επιταφίου σε όλους του χώρους των φυλακών από φυλακισμένους, πάντα με την συνοδεία δεσμοφυλάκων.

  • Δείτε χαρακτηριστικές φωτογραφίες από την προετοιμασία του Επιταφίου και την περιφορά του εντός των φυλακών:

epitafios filakes epitafios filakes koridallou 1 epitafios filakes koridallou 2 epitafios filakes koridallou 4 epitafios filakes koridallou 8 epitafios filakes koridallou 7 epitafios filakes koridallou 6 epitafios filakes koridallou 9 epitafios filakes koridallou 5 epitafios filakes koridallou 3

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του newsbreak. Ακολουθήστε το newsbreak σε Instagram, Facebook, Youtube, Viber και Twitter.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

WEB TV

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ