Θεσσαλονίκη: Για δέκα ολόκληρες ημέρες ήταν νεκρός μέσα στο σπίτι του και κανείς δεν τον αναζήτησε!

Must Read

Μόνος έζησε και μόνος και αβοήθητος πέθανε ο 55χρονος άνδρας, ο οποίος βρέθηκε, χθες, από τις αστυνομικές αρχές, νεκρός και σε κατάσταση προχωρημένης σήψης, μέσα στο διαμέρισμά του, στον 1ο όροφο πολυκατοικίας στην οδό Στρατή Μυριβήλη 10 στην περιοχή Παναγία Φανερωμένη στη Θεσσαλονίκη.

Όπως διαπιστώθηκε από τον ιατροδικαστή, ο θάνατός του είχε επέλθει πριν από τουλάχιστον δέκα ημέρες. Άλλωστε η έντονη δυσοσμία η οποία προερχόταν από το διαμέρισμα του άτυχου άνδρα κινητοποίησε τους γείτονες, οι οποίοι και κάλεσαν την Αστυνομία.

«Εδώ ζει ένα κύριος στον πρώτο όροφο οποίος είχε προβλήματα και υγείας  και νομίζω ήταν και αλκοολικός. Ήταν πολλές φορές στο δρόμο, έπεφτε χτυπούσε, φωνάζαμε το ΕΚΑΒ και την άλλη μέρα τον έφερναν. Καμιά 15 μέρες έχουμε να τον δούμε και η πολυκατοικία άρχισε να έχει μυρωδιά γύρω στις 10 μέρες. Πριν 7 μέρες ειδοποιήσαμε την αστυνομία, ήρθε, έφυγε, δεν έκαναν τίποτα. Μετά από δυο, τρεις μέρες η μυρωδιά έγινε πιο έντονη και ξαναφώναξα την αστυνομία και μου είπαν ότι εδώ σίγουρα έχει πεθάνει κάποιος στο διαμέρισμα αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα, θα πρέπει να έρθει ο εισαγγελέας. Είπαν την άλλη μέρα το πρωί θα έρθουμε, αλλά δεν ήρθαν και ξανά το ίδιο. Οι αστυνομικοί ερχόντουσαν αλλά μας είπαν ότι δεν είναι στη δικαιοδοσία τους να μπουν μέσα στο διαμέρισμα. Είναι εστία μόλυνσης, θα πάθουμε ζημιά, δεν μπορεί να μείνει έτσι» περιέγραψε στο Ράδιο Θεσσαλονίκη ο κος Γιάννης, ένοικος της πολυκατοικίας.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This