Μπερδεύτηκε ή παραπληροφορεί για τους εμβολιασμένους Έλληνες η Βάνα Παπαευαγγέλου;

Άλλο οι εμβολιασμοί, άλλο οι εμβολιασμένοι...

Must Read

Μετά το φιάσκο με την δήλωση του Κυριάκου Μητσοτάκη που χαρακτηρίστηκε fake news, ότι δηλαδή «περισσότεροι από 3.000.000 πολίτες είχαν κάνει την πρώτη ή και τη δεύτερη δόση», σειρά πήρε και η Βάνα Παπαευαγγέλου.

Η καθηγήτρια Παιδιατρικής Λοιμωξιολογίας και μέλος της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων μιλώντας στην καθιερωμένη ενημέρωση για τον κορωνοϊό παραπληροφόρησε τους πολίτες ισχυριζόμενη ότι «η κυβέρνηση έχει ήδη εμβολιάσει 3 εκατομμύρια Ελλήνων».

Σύμφωνα πάντως με τα στοιχεία των εμβολιασμών, μέχρι και 6 Μαΐου έχουν εμβολιαστεί με τις δύο δόσεις 1.090.534 άνθρωποι και με τη μία δόση 2.333.934 άτομα. Δηλαδή το σύνολο των Ελλήνων που έχουν λάβει έστω και μία δόση (παρόλο που δεν θεωρείται ολοκληρωμένος ο εμβολιασμός είναι 2.333.934 άτομα). Προφανώς η κ. Παπαευαγγέλου αναφερόταν στο σύνολο των εμβολιασμών, δηλαδή 3.424.468 και όχι στο σύνολο των εμβολιασμένων Ελλήνων.

Το σίγουρο ότι υπέπεσε σε ένα τόσο τραγικό λάθος που δύσκολα θα μπορούσε να κάνει ακόμα και ένας μαθητής δημοτικού…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This