Δικηγόρος Ιωάννας: «Δεν μπορεί να βγει στο φως, λιώσανε οι τοίχοι όπου ακούμπησε το βιτριόλι»

Must Read

Την τραγική κατάσταση που βιώνει μέχρι και σήμερα η Ιωάννα, περιέγραψε ο δικηγόρος της, Απόστολος Λύτρας, έναν χρόνο μετά την αποτρόπαιη επίθεση με το βιτριόλι, που δέχθηκε από την 35χρονη Έφη.

«Η Ιωάννα είναι μόνιμα στο σπίτι και δεν μπορεί να βγει στο φως», είπε ο δικηγόρος της, μιλώντας στο ΣΚΑΙ. Όπως εξήγησε, το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών αποφάνθηκε ότι η 35χρονη κατηγορείται πλέον για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε ήρεμη ψυχική κατάσταση. «Είχε ισχυριστεί ότι δεν ήθελε να σκοτώσει την Ιωάννα, αλλά να της κάνει απλά ζημίες, αλλά το βούλευμα αναφέρεται σε τόσο μεγάλη ποσότητα, που λιώσανε οι τοίχοι όπου ακούμπησε το υγρό με αποτέλεσμα να έχει συμβεί αυτή η βλάβη στην κοπέλα» εξήγησε ο δικηγόρος.

Περιγράφοντας την κατάσταση της Ιωάννας, ο κ. Λύτρας έκανε λόγο για ένα νέο κορίτσι κλεισμένο μες στο σπίτι, με αφόρητους πόνους, να μην μπορεί να κυκλοφορήσει σχεδόν ένα χρόνο μετά. «Η κατηγορούμενη την παρακολουθούσε, είχε βάλει GPS, είχε κάνει πρόβα του εγκλήματος, είχε πακιστανικό τηλέφωνο για να μην την εντοπίσουν, είχε μεταμφιεστεί… Ούτε σε ταινία» τόνισε.

«Το ένα της αφτί έχει εξαφανιστεί»

Όπως εξήγησε ο κ. Λύτρας, με τη βλάβη που έχει η Ιωάννα είναι πάρα πολύ δύσκολο να επανέλθει. «Το ένα της αφτί έχει εξαφανιστεί, το μάτι της έχει πρόβλημα, κυκλοφορεί μόνιμα με μάσκα, δεν κάνει να εκτεθεί στο φως γιατί πονάει πάρα πολύ, έχει κάνει ήδη 8 χειρουργεία και πρόκειται να κάνει πάρα πολλά ακόμα. Οι πληροφορίες που έχουμε είναι ότι θα κάνει άλλα 10 χειρουργεία» επεσήμανε.

Τέλος, ο δικηγόρος αναφέρθηκε και στο βαρύ κόστος που έχουν οι επεμβάσεις, επισημαίνοντας πως η Ιωάννα δεν εργάζεται, δεν πληρώνεται, και είναι ένα κορίτσι με ελάχιστα χρήματα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This