Τρίτη 22/6/2021

Θαυμασμός για τον φανταστικό Γιάννη Κουρτάκη!

Φανταστικές καταστάσεις!

Με ενθουσιασμό έγινε δεκτή η ανάρτηση του δημοσιογράφου Γιάννη Κουρτάκη για την κλήση του ως μάρτυρα για την υπόθεση Παπαγγελόπουλου. Είναι βέβαιο ότι αποδείχτηκε φανταστικός μάρτυρας! Αφού στην κατάθεση του σίγουρα θα επανέλαβε τις φαντασιώσεις των γραπτών του κειμένων.
Είναι κρίμα πάντως τέτοιο ταλέντο να χαραμίζεται στα «Παραπολιτικά», ενώ με τέτοιες φανταστικές δυνατότητες θα μπορούσε να κάνει καριέρα ως συγγραφέας ονειροκρίτη. Αποδείχτηκε άλλωστε με το εκπληκτικό – αποκλειστικό ρεπορτάζ των Παραπολιτικών για τα πέτρινα βατραχάκια με τις φανταστικές δυνάμεις που κοσμούν το γραφείο του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη. Αλλά και με την φανταστική απάντηση του Γιάννη Κουρτάκη όταν αποκαλύφθηκαν οι συνομιλίες του με τον Μένιο Φουρθιώτη: Ότι τον έπαιρνε τηλέφωνο για να τον βρίσει!

Φωτογραφία από την εκπληκτική αποκάλυψη της εφημερίδας του Κουρτάκη για τα πέτρινα βατράχια του πρωθυπουργού

Ρεπορτάζ που έκανε χιλιάδες χριστιανούς ορθόδοξους ψηφοφόρους – αναγνώστες των Παραπολιτικών, να αλλαξοπιστήσουν ψάχνοντας την σωτηρία στα κηρύγματα του Φου Μαντσού, αντικαθιστώντας τα ορθόδοξα σύμβολα με τοτέμ βατράχων, ερπετών και άλλων συμπαθών πλασμάτων που φαίνεται να ευδοκιμούν σε παρα-λίμνιες περιοχές.
Η συντριπτική πλειοψηφία πάντως των Ελλήνων συνεχίζει να θεωρεί αυτά τα πλάσματα ως γλοιώδη και αποκρουστικά.

Η αποθέωση στο Twitter

Στην ανάρτηση λοιπόν του Γιάννη Κουρτάκη με την οποία ανακοίνωνε ότι προσήλθε ως μάρτυρας για την υπόθεση Παπαγγελοπούλου, εκτός από τις επώνυμες θετικές αντιδράσεις όπως αυτή του πρώην ισχυρού άνδρα της Novartis, Κωνσταντίνου Φρουζή και του γενικού γραμματέα της Βουλής κ. Μυλωνάκη, υπάρχει μεγάλη ανταπόκριση και από «κοινούς θνητούς».

Παραθέτουμε το σύνολο των σχολίων:

Η ανάρτηση εδώ:

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του newsbreak. Ακολουθήστε το newsbreak σε Instagram, Facebook, Viber και Twitter.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ