Λαμία: Ποινή φυλάκισης 9 ετών στον 46χρονο θείο για τον βιασμό 13χρονης!

Must Read

Σε ποινή φυλάκισης 9 ετών καταδικάστηκε από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Καρπενησίου ο 46χρονος Ρουμάνος που κατηγορούνταν για τον βιασμό ενός 13χρονου κοριτσιού τον Ιούνιο του 2020 στη Λαμία. Η υπόθεση είχε αναστατώσει την τοπική κοινωνία το περασμένο καλοκαίρι, καθώς ο φερόμενος ως δράστης και πρώην σύντροφος τής θείας τής ανήλικης, είχε παρασύρει το κορίτσι στο φορτηγό του όπου σύμφωνα και με το κατηγορητήριο το υποχρέωσε σε ανατριχιαστικές πράξεις.

Η δίκη ξεκίνησε αργά το μεσημέρι της Δευτέρας, λόγω νομικού προβλήματος που παρουσιάστηκε, με αποτέλεσμα η ακροαματική διαδικασία να συνεχιστεί έως αργά χθες το βράδυ, οπότε και βγήκε η απόφαση. Σημαντικό ρόλο στην έκβαση της υπόθεσης έπαιξαν τα εργαστηριακά ευρήματα και τα στοιχεία που συνέλεξε από το φορτηγό του δράστη η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λαμίας, σε μία προσπάθεια να «δέσει» την τέλεση της πράξης. Σύμφωνα με το lamiareport, ιατροδικαστικά φαίνεται να έχει επιβεβαιωθεί η τέλεση των πράξεων που αποκάλυψε το παιδί στους αστυνομικούς, παρουσία παιδοψυχολόγου.

ΒΙΑΣΜΟΣ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΑΝΗΛΙΚΗ

Υπενθυμίζεται ότι μετά την απολογία του σε ανακριτή και εισαγγελέα, ο 46χρονος αλλοδαπός και πατέρας δύο παιδιών, παρά το γεγονός ότι είχε αρνηθεί όλες τις κατηγορίες, είχε κριθεί προφυλακιστέος και είχε οδηγηθεί στο Κατάστημα Κράτησης Γρεβενών όπου και παρέμεινε μέχρι την έναρξη της δίκης.

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε αρχές Ιουνίου του 2020 όταν το νοσοκομείο Λαμίας ειδοποίησε την υποδιεύθυνση Ασφαλείας για την περίπτωση μιας κακοποιημένης ανήλικης που είχε πάει στο Τμήμα Επειγόντων συνοδευόμενη από τον πατέρα και τη θεία της. Νωρίτερα, η 13χρονη είχε εκμυστηρευτεί στον πατέρα της την «κόλαση» που έζησε στα χέρια του αλλοδαπού πρώην συζύγου της θείας της (αδελφής της μητέρας της). Όπως του είπε, ο άντρας τής είπε να ανέβει στο φορτηγό του να την πάει μία βόλτα για να δει τι ωραία που ήταν η βόλτα με ψηλό όχημα. Όμως, αντί να την γυρίσει πίσω, εκείνος μπήκε σε έναν ερημικό δρόμο και κατευθύνθηκε προς μια ερημική τοποθεσία όπου σύμφωνα με την καταγγελία της μικρής, τη βίασε.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This