Σάββατο 12/6/2021

Σε συγγενικό ζευγάρι η επιμέλεια της 7χρονης από το Αγρίνιο που έχασε και τους δυο γονείς της μέσα σε 40 ημέρες!

Ένα καινούργιο σπιτικό και μια μεγάλη αγκαλιά βρέθηκε για το 7χρονο κοριτσάκι από το Αγρίνιο, το οποίο μέσα στον Απρίλιο έχασε τον πατέρα του, όταν αυτός κατέρρευσε μπροστά στα μάτια της, ενώ περίπου 40 ημέρες νωρίτερα είχε χάσει και την μητέρα της με αποτέλεσμα να μείνει μόνη στον κόσμο.

Για την 7χρονη κινητοποιήθηκε άμεσα η Πρόνοια του δήμου Αγρινίου που με τη σχετική υπηρεσία ανηλίκων της απευθύνθηκε στο «Χαμόγελο του Παιδιού» για να βρεθεί ένας ασφαλής χώρος στον οποίο θα φιλοξενείται από εδώ και πέρα το κορίτσι και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το «Χαμόγελο του Παιδιού» απάντησε θετικά ώστε να συμβάλει για τη φιλοξενία της.

Όμως, για το κορίτσι προέκυψε ενδιαφέρον και από στενό συγγενικό της πρόσωπο από την πλευρά του πατέρα της. Έτσι, η Εισαγγελέας αποφάσισε αυτό που θεωρητικά είναι το καλύτερο για την ομαλή μετάβαση της 7χρονης στην επόμενη ημέρα. Αποφάσισε λοιπόν να δοθεί η προσωρινή επιμέλεια του κοριτσιού στο συγγενικό ζευγάρι το οποίο μπορεί να της παρέχει ότι χρειάζεται για αυτή την ομαλή μετάβαση στην επόμενη ημέρα.

Η σχετική απόφαση για την προσωρινή επιμέλεια του κοριτσιού εκδόθηκε μέσα στη Μεγάλη Εβδομάδα και το συγγενικό ζευγάρι έχει ήδη παραλάβει και φροντίζει την 7χρονη.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ