Πέμπτη, 28 Ιανουαρίου 2021

Τρία άτομα στα χέρια της πυροσβεστικής – Κατηγορούνται για εμπρησμό

Τρία άτομα συνέλαβε το τελευταίο διήμερο η πυροσβεστική, οι οποίοι φέρονται ως δράστες με εμπρησμών.

Συγκεκριμένα, σήμερα, 15 Αυγούστου 2019, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, συνελήφθη 52χρονος Έλληνας, ως υπαίτιος πρόκλησης εμπρησμού από πρόθεση, για διαδοχικές εστίες πυρκαγιάς σε δασική έκταση στην Παλαιά Εθνική Οδό Καλαμάτας – Τριπόλεως και σε ξερά χόρτα σε πρανές της Παλαιάς Εθνικής Οδού Τσακώνας – Καλού Νερού, του δήμου Οιχαλίας, στη Μεσσηνία.

Η προσαγωγή του φερόμενου ως δράστη πραγματοποιήθηκε από την ΕΛ.ΑΣ. και στη συνέχεια έγινε η σύλληψή του από ανακριτικούς υπαλλήλους της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Καλαμάτας.

Χθες, 14 Αυγούστου 2019, οδηγήθηκε στο αυτόφωτο ένας 58χρονος, ως υπαίτιος πρόκλησης εμπρησμού από πρόθεση, για την πυρκαγιά σε αγροτοδασική έκταση στην Παλαιοβαρβάσαινα του δήμου Πύργου, στην Ηλεία. Η σύλληψη του πραγματοποιήθηκε από ανακριτικούς υπαλλήλους της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Πύργου, με την συνδρομή κλιμακίου Κ.Α.Ε.Ε Δυτικής Ελλάδας.

Σύλληψη έγινε χθες και στη Χίο, όπου στο αυτόφωορο οδηγήθηκε από ανακριτικούς υπαλλήλους της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, σε συνεργασία με υπαλλήλους του Κεντρικού Λιμεναρχείου Χίου και της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Χίου, δύο αλλοδαποί, ως υπαίτιοι πρόκλησης εμπρησμού από πρόθεση σε δασική έκταση, στη θέση Μεγάλη Βίγλα – Κακιά Λαγκάδα, της περιοχής Πάρπαντα, της Δ.Ε. Καρδαμύλων, στη Χίο.

Και στις τρεις περιπτώσεις ενημερώθηκαν οι αρμόδιοι εισαγγελείς.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ