Δευτέρα 14/6/2021

Νέα παράταση μιας εβδομάδας των ειδικών περιοριστικών μέτρων στην Κάλυμνο

«Εφόσον συνεχιστεί η πτώση των κρουσμάτων, θα είναι και η τελευταία», τόνισε ο Νίκος Χαρδαλιάς.

Τα ειδικά περιοριστικά μέτρα (lockdown) στην Κάλυμνο θα συνεχιστούν έως και τη Δευτέρα 24-05-2021 και ώρα 06:0, μετά την παράταση που δόθηκε λόγω των επιδημιολογικών δεδομένων. «Εφόσον συνεχιστεί η πτώση των κρουσμάτων, θα είναι και η τελευταία», τόνισε ο Νίκος Χαρδαλιάς.

Αυτό αποφασίστηκε μετά από σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο στο Κέντρο Επιχειρήσεων της Πολιτικής Προστασίας και εισήγηση του Υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκου Χαρδαλιά και των επιδημιολόγων της Επιτροπής Επιδημιολογικού Χάρτη.

«Το επιδημιολογικό φορτίο παραμένει υψηλό παρά τη μικρή πτώση των τελευταίων 24ώρων στην Κάλυμνο. Αποφασίστηκε για ακόμα μια εβδομάδα να παραμείνει το νησί σε ειδικό καθεστώς και όλα δείχνουν ότι, εφόσον συνεχιστεί η πτώση των κρουσμάτων, θα είναι και η τελευταία. Λίγη υπομονή ακόμα από τους κατοίκους και επιμονή στα μέτρα, έτσι ώστε η άρση των ειδικών μέτρων να γίνει με ασφάλεια και χωρίς ρίσκα και τα όμορφα νησιά μας να επανέλθουν στην κανονικότητά τους», τόνισε μετά την ανακοίνωση της απόφασης ο Νίκος Χαρδαλιάς.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ