Κλειστή η Κηφισίας και στα δύο ρεύματα λόγω πορείας κατά των βομβαρδισμών στη Γάζα

Must Read

Η κυκλοφορία στην Κηφισίας, από το ύψος του Φάρου έως τη Λεωφόρο Αλεξάνδρας έχει διακοπεί και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, ενώ νωρίτερα έκλεισαν διαδοχικά τόσο η Κατεχάκη, όσο και η λεωφόρος Μεσογείων, λόγω της πορείας διαμαρτυρίας για τις ισραηλινές επιθέσεις στη Λωρίδα της Γάζας που πραγματοποιείται αυτή την ώρα στην Αθήνα.

Η συγκέντρωση πραγματοποιείται από την Ελληνική Επιτροπή για τη Διεθνή Ύφεση και Ειρήνη (ΕΕΔΥΕ), για να εκφραστεί η αλληλεγγύη στον Παλαιστινιακό λαό, με τους διαδηλωτές να έχουν δώσει ραντεβού κοντά στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας στη Λεωφόρο Μεσογείων, με σκοπό να κατευθυνθούν προς την πρεσβεία του Ισραήλ.

Κλειστή, εξάλλου, και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας ήταν και η Βασ. Σοφίας έως το ύψος του Χίλτον, επίσης λόγω της πορείας. «Είμαστε εδώ για να εκφράσουμε την αλληλεγγύη μας στον σκληρά δοκιμαζόμενο Παλαιστινιακό λαό από τις εγκληματικές επιθέσεις του Ισραήλ που γίνονται με τις πλάτες των Αμερικανών, του ΝΑΤΟ, της Ε.Ε. Απαιτούμε εδώ και τώρα η ελληνική κυβέρνηση να προχωρήσει στην αναγνώριση του Παλαιστινιακού κράτους, με βάση την ομόφωνη απόφαση της Βουλής του 2015. Απαιτούμε να απεμπλακεί η Ελλάδα από όλους τους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς που βάζουν σε μεγάλους κινδύνους το λαό και τη χώρα μας», δήλωσε ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, στην συγκέντρωση της ΕΕΔΥΕ.

  • Δείτε χαρακτηριστικές φωτό από την πορεία διαμαρτυρίας:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This