Τρίτη, 19 Ιανουαρίου 2021

Μητέρα Μυρτούς: Μόνο ο Θεός μπορεί να μας βοηθήσει, έγινα ζητιάνα για το παιδί μου (video)

Μετά από εφτά χρόνια, ανήμερα της Παναγίας η Μυρτώ απόλαυσε και πάλι τη θάλασσα με τη βοήθεια της μητέρας της, Μαρίας Κοτρώτσιου και άλλων τεσσάρων ανθρώπων από εκείνο το τραγικό βράδυ του Ιουλίου του 2015, που η 15χρονη τότε Μυρτώ βρέθηκε κακοποιημένη στην Πάρο.

Η μητέρα της μιλώντας το πρωί στον ΑΝΤ1 περιέγραψε την καθημερινότητά τους, λέγοντας ότι κάθε μέρα είναι ένας αγώνας ζωής, καθώς η επιστήμη δεν έχει φτάσει ακόμη στο σημείο να επέμβει σε θέματα που άπτονται στον εγκέφαλο. «Μόνο ο Θεός μπορεί να μας βοηθήσει», ανέφερε χαρακτηριστικά η ίδια.

Η μητέρα της Μυρτούς τόνισε ότι το χαμόγελο της κόρης της είναι αυτό που της δίνει ζωή, ενώ η ίδια ανησυχεί για όταν η ίδια φύγει από την ζωή ποιος θα προσέχει την κόρη της.

Με τη βοήθεια των συνανθρώπων της μπορεί η ίδια και η κόρη της να ζήσουν, ενώ τόνισε πως το κράτος δεν έχει βοηθήσει. Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά τα έξοδα για την θεραπεία της Μυρτώς αγγίζουν τα 3.000 ευρώ κάθε μήνα, ενώ η ίδια λαμβάνει επίδομα 730 ευρώ. «Έχω γίνει ζητιάνα για το παιδί μου» […] «Είχα μάθει να στηρίζομαι μόνη μου στα πόδια, αλλά προχωράω μπροστά» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Η ίδια απευθύνει έκκληση στο κράτος, να «σκύψει» πάνω από όλες τις περιπτώσεις παιδιών που έχουν βρεθεί σε τόσο δύσκολη κατάσταση.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ