Συγκλονίζει ο πατέρας του Στάθη Άνθη: «O γιος μου δεν αυτοκτόνησε» – Ο ύποπτος ρόλος της γυναίκας κλειδί στην υπόθεση (video)

Ο πατέρας του μιλά για πρώτη φορά

Must Read

Ο τραγικός επίλογος στην εξαφάνιση του Στάθη Άνθη ήρθε με την ανακοίνωση της ταυτοποίησης του DNA στο πτώμα που εντόπισαν στη οι βρετανικές αρχές να έχει ξεβραστεί στη θάλασσα στην περιοχή του ξενοδοχείου όπου εργαζόταν στο Μπίγκμπερι στο Ντέβον της νοτιοδυτικής Αγγλίας.

Ο πατέρας του 33χρονου Στάθη που εργαζόταν και έμενε στο ξενοδοχείο της περιοχής μίλησε για πρώτη φορά στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα». Καταρρακωμένος από την τραγική είδηση, Βασίλης Άνθης ανέφερε ότι ο γιος του δεν υπήρχε περίπτωση να έχει αυτοκτονήσει. Η υπόθεση φαίνεται να κρύβει σκοτεινά μυστικά καθώς από στο συγκεκριμένο ξενοδοχείο εντοπίστηκε λίγο πριν χαθούν τα ίχνη του Στάθη, η σορός ενός ακόμα εργαζομένου στο ξενοδοχείο η οποία ξεβράστηκε στη θάλασσα. Το πτώμα μάλιστα είχε αντικρίσει ο ίδιος ο Στάθης και είχε υποστεί σοκ.

https://vimeo.com/552382581

«Μιλήσαμε το βράδυ της Κυριακής και σε καμία περίπτωση δεν μου ανέφερε κάτι να με θορυβήσει. Ήταν μέσα στην τρελή χαρά, ήρεμος ήσυχος. Είχαμε συχνή επικοινωνία. Δεν μπορώ να πιστέψω σε καμία περίπτωση ότι αυτοκτόνησε γιατί ήταν δεινός κολυμβητής, έκανε κανό καγιάκ και το να πέσει στη θάλασσα για να αυτοκτονήσει είναι αν μη τι άλλο παράξενο» αναφέρει ο πατέρας του.

Τι κρύβει η γυναίκα που τον είδε τελευταία φορά;

Μιλώντας για την περίεργη υπόθεση ο δικηγόρος της οικογένειας Σταύρος Γεωργίου σχολίασε ότι οι Βρετανικές αρχές δεν συνεργάστηκαν με την οικογένεια επειδή θεώρησαν ότι παρενέβησαν στην έρευνα τους. Σύμφωνα με τον δικηγόρο ο ρόλος της συγκατοίκου του η οποία ήταν το άτομο που τον είδε τελευταία φορά,  περιπλέκει την κατάσταση. Η ίδια είχε δηλώσει ότι ο Στάθης έφυγε μέσα στη νύχτα ντυμένος με το μπουφάν του ενώ ο 33χρονος εντοπίστηκε μόνο με το εσώρουχο του και ένα φανελάκι. Η ίδια μάλιστα δεν απάντησε ποτέ στις εκκλήσεις της οικογένειας να επικοινωνήσει μαζί τους και μόλις εξαφανίστηκε ο Στάθης αιτήθηκε να αλλάξει δωμάτιο. Μάλιστα σύμφωνα με τον Βασίλη Άνθη, μόλις έγινε γνωστό ότι ταυτοποιήθηκε η σορός η ίδια διέγραψε από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τα μέλη της οικογένειας που είχαν προσπαθήσει να επικοινωνήσουν μαζί της.

Η οικογένεια αναμένει με αγωνία τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης, ενώ όπως όλα δείχνουν οι βρετανικές αρχές έχουν καθυστερήσει αρκετά έως τώρα την όλη διαδικασία.

https://vimeo.com/552384432

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This