Νέος επιδειξίας έπιασε «δουλειά» στο Αγρίνιο!

Must Read

Δεν έχουν περάσει παρά μόνο λίγες ημέρες από την σύλληψη του νεαρού σάτυρου στο Αγρίνιο και μια νέα καταγγελία για επιδειξία και πάλι στη περιοχή του πάρκου ήρθε για να προκαλέσει αναστάτωση.

Σύμφωνα με πληροφορίες γυναίκα κατήγγειλε πως άνδρας αυτοϊκανοποιούνταν στο πάρκο Αγρινίου το πρωί της Τετάρτης. Η αστυνομία ερευνά το περιστατικό και αναζητά τον άνδρα.

Θυμίζουμε πως νεαρός στις 7 Μαΐου επέδειξε τα γεννητικά του όργανα σε δύο ανήλικες ηλικίας 16 και 14 ετών που βρίσκονταν στο Δοκίμι, ενώ δυο μέρες νωρίτερα, είχε κάνει κάτι αντίστοιχο σε νεαρή γυναίκα, στο πάρκο του Αγρινίου. Στον 21χρονο επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 10 μηνών με αναστολή.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This