Απίστευτο! Ληστής στην Κρήτη ζήτησε συγγνώμη και επέστρεψε τα λεφτά μετά από 25 χρόνια

Είχε κάνει τη ληστεία όταν ήταν... φοιτητής

Must Read

Μετάνιωσε για την ληστεία που διέπραξε πριν από 25 χρόνια ένας Κρητικός και σκέφτηκε να επιστρέψει πίσω τη λεία του 25 χρόνια μετά!

Ο Κρητικός που είχε διαπράξει ληστεία από τράπεζα της Αλικαρνασσού το 1996 και ενώ ήταν φοιτητής, εμφανίστηκε μετανιωμένος στην αστυνομία και αφού ζήτησε συγγνώμη, επέστρεψε τα χρήματα που είχε κλέψει.

Άφωνοι οι αστυνομικοί δεν μπορούσαν να πιστέψουν στα αυτιά τους καθώς για τη συγκεκριμένη ληστεία, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του cretalive.gr, είχε ταυτοποιηθεί ένα άλλο άτομο σε βάρος του οποίου εκκρεμεί ένταλμα σύλληψης μέχρι και σήμερα.

Ο 48χρονος Κρητικός ζήτησε να επιστρέψει το ποσό των 1.330 ευρώ τα οποίο αντιστοιχεί στο ποσό των 450.000 δραχμών που είχε βουτήξει από το τραπεζικό κατάστημα με σκοπό να πληρώσει τα χρέη του που αφορούσαν τον τζόγο.

Ο Κρητικός ισχυρίστηκε ότι διέπραξε τη ληστεία χωρίς συνεργάτη και περιέγραψε ότι μπήκε στο κατάστημα και έδωσε στην ταμία ένα σημείωμα που έγραφε ότι κρατάει όπλο και ότι πρέπει να του δώσει τα χρήματα που είχε στο ταμείο της.

Η υπόθεση έχει πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης ενώ τα χρήματα θα θα κατατεθούν στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This