Με 10 σφαίρες από καλάζνικοφ γάζωσαν τον Τάσο Μπερδέση – Μπαράζ εκτελέσεων σε ένα μήνα (video)

«Πόλεμος» στη μαφία - Δίνουν και παίρνουν τα συμβόλαια θανάτου ακόμα και μέρα μεσημέρι !

Must Read

Τα πιστόλια της μαφίας έχουν πάρει «φωτιά» τον τελευταίο μήνα με την εκτέλεση του πυγμάχου Τάσου Μπερδέση να είναι όπως όλα δείχνουν το τέταρτο συμβόλαιο θανάτου μέσα σε διάστημα λίγων ημερών.

Ο διάσημος πυγμάχος ο οποίος ήταν γνωστός για τη νίκη του στο ριάλιτι επιβίωσης Survival Secret αλλά και για τον δεσμό που είχε στο παρελθόν με γυναίκες από τον χώρο του μόντελινγκ, μεταξύ των οποίων και η πρώην Σταρ Ελλάς Διονυσία Κουκίου έπεσε νεκρός από σφαίρες καλάζνικοφ το πρωί της Δευτέρας στη Βάρη.

https://www.youtube.com/watch?v=U7ZFNS_qbnE

https://www.youtube.com/watch?v=YdffOg4EQok

Ο 39χρονος πυγμάχος με καταγωγή από την Πάτρα κατευθυνόταν προς τον πυγμαχικό σύλλογο «Αίολος» όταν ξαφνικά λίγο πριν μπει στο κτίριο, ένα μαύρο τζιπ μάρκας Lexus τον πλησίασε και ένας από τους επιβαίνοντες τον γάζωσε με 10 σφαίρες στην οδό Ανδρέα Παπανδρέου 22.

Οι αστυνομικές αρχές «χτενίζουν» την περιοχή για να εντοπίσουν το αυτοκίνητο των εκτελεστών ενώ ήδη έχουν αποδώσει τη δολοφονία του σε συμβόλαιο θανάτου. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 39χρονος πυγμάχος ο οποίος είχε απασχολήσει και στο παρελθόν τη δικαιοσύνη, είχε φυλακιστεί για έναν χρόνο το 2015 ενώ φέρεται να είχε διασυνδέσεις με άτομα από το περιβάλλον της «νύχτας».

Ο Τάσος Μπερδέσης είχε κατηγορηθεί για τον πυροβολισμό ενός νεαρού άνδρα στο στόμα με τον οποίο είχε προσωπικές διαφορές και στο τέλος αθωώθηκε γιατί ο νεαρός υποστήριξε ότι υπέδειξε κατά λάθος ως δράστη τον πυγμάχο καθώς βρισκόταν σε ψυχολογικό σοκ.

Η δολοφονία του Τάσου Μπερδέση είναι η τέταρτη εκτέλεση μέσα στο διάστημα ενός μήνα γεγονός που δείχνει ότι η μαφία δρα ανεξέλεγκτα με τα συμβόλαια θανάτου να πέφτουν «βροχή».

Mπαράζ εκτελέσεων

Υπενθυμίζεται ότι στις 7 Μαΐου ο επιχειρηματίας Ντίμης Κορφιάτης ο οποίος μάλιστα φέρεται να είχε καταθέσει ως μάρτυρας κατηγορίας σε βάρος δύο Αλβανών ποινικών και ενός επίορκου αστυνομικού, έπεσε νεκρός στη Ζάκυνθο. Λίγα δευτερόλεπτα αφότου αποβιβάστηκε από το όχημα του και πριν μπει στο γραφείο του, δύο άνδρες με κουκούλες τον πλησίασαν και ο ένας από αυτούς άδειασε πάνω του το καλάσνικοφ. Ένα χρόνο πριν σε δεύτερη απόπειρα εναντίον του, η 37χρονη σύζυγός του εκτελέστηκε με τον ίδιο τρόπο.

Δέκα μέρες αργότερα, την 16η Μαΐου δύο άνδρες με καλυμμένα πρόσωπα που επέβαιναν σε μηχανή πλησίασαν τον 58χρονο πυγμάχο Μιχάλη Καπίρη που ήταν γνωστός με το παρατσούκλι «Κεφάλας» και τον εκτέλεσαν με εννιάρι περίστροφο έξω από καντίνα στην Μεταμόρφωση. Ο 58χρονος ήταν γνωστός στις αρχές και φερόταν να είναι αρχηγός συμμορίας που πουλούσε προστασία στις γύρω περιοχές.

Μόλις μια μέρα πριν τη δολοφονία του Μπερδέση, την 30η Μαΐου ένα νέο συμβόλαιο θανάτου τάραξε την κοινή γνώμη στα Σεπόλια. Ένας 38χρονος με το παρατσούκλι «Άρης» σε βάρος του οποίου είχαν γίνει και άλλες επιθέσεις στο παρελθόν έπεσε νεκρός από σφαίρες που δέχτηκε μέσα σε καφετέρια της περιοχής. Ο 38χρονος Αλβανός που ήταν σεσημασμένος για απόπειρες ανθρωποκτονίας, ληστείες και κλοπές είχε δεχτεί επίθεση με σφαίρες και στο παρελθόν ενώ σε έλεγχο της αστυνομίας είχε εντοπιστεί να οδηγεί πατίνι φορώντας αλεξίσφαιρο γιλέκο.

Τα συμβόλαια θανάτου που έχουν εκτιναχθεί το τελευταίο διάστημα και πραγματοποιούνται μέρα μεσημέρι ακόμα και μπροστά στα έντρομα μάτια περαστικών έχουν προκαλέσει συναγερμό στην ΕΛ.ΑΣ. αλλά και τρόμο στους πολίτες.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This