Σοκ στη Σκιάθο από το μπλάκ άουτ!

Must Read

Σε μια περίοδο που η Σκιάθος έχει 100% πληρότητα και πάνω από 45.000 επισκέπτες βυθίστηκε στο σκοτάδι από βλάβη στο δίκτυο της ΔΕΗ!

Μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες αρκετά σημεία του νησιού παρέμεναν στο σκοτάδι, ενώ ο τουρισμός μετά τη Σαμοθράκη, δέχτηκε ένα ακόμη πλήγμα. Από τη μεριά του ο Διαχειριστής Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΔΕΔΔΗΕ) υπόσχεται ότι σε «σύντομο χρονικό διάστημα» θα «αποκατασταθεί η ηλεκτροδότηση σε όλες τις περιοχές που επηρεάστηκαν από τη βλάβη» και που προκάλεσε γενικό μπλάκ άουτ!

«Ο ΔΕΔΔΗΕ με αφορμή τη διακοπή ηλεκτροδότησης σε κάποιες περιοχές της Σκιάθου, οι οποίες σημειώθηκαν [σ.σ. χθες] Παρασκευή 16η Αυγούστου 2019» και «περίπου στις 21.40, λόγω βλάβης που προέκυψε σε γραμμή Μέσης Τάσης, διευκρινίζει ότι μετά την άμεση κινητοποίηση των συνεργείων του, περίπου στις 12.00, επανηλεκτροδοτήθηκε η Χώρα του νησιού, ενώ σε σύντομο χρονικό διάστημα αναμένεται να αποκατασταθεί η ηλεκτροδότηση σε όλες τις περιοχές που επηρεάστηκαν από τη βλάβη», αναφέρει ανακοίνωση του ΔΕΔΔΗΕ την οποία έλαβε το ΑΠΕ-ΜΠΕ μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

«Ο ΔΕΔΔΗΕ ζητάει συγνώμη για την ταλαιπωρία των καταναλωτών και καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να περιοριστεί η ενόχληση τους», προστίθεται στην ανακοίνωση.

Χθες βράδυ, ο ανταποκριτής του ΑΠΕ-ΜΠΕ Η. Παπαδημητρίου μετέδωσε ότι περί τις 21:40 σημειώθηκε «γενικό blackout», όχι μόνο στη Χώρα αλλά σε ολόκληρο το νησί, καθώς τέθηκε εκτός λειτουργίας γραμμή που συνδέεται με το Πήλιο.

Η πληρότητα των καταλυμάτων στο νησί εκτιμάται ότι φθάνει στο 100%. Υπολογίζεται ότι στη Σκιάθο βρίσκονται πάνω από 45.000 επισκέπτες.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This