ΝΤΡΟΠΗ! 15 ώρες μετά δεν έχουν (όλοι) ρεύμα στη Σκιάθο

Must Read

Επαναηλεκτροδοτείται σταδιακά η Σκιάθος, μετά τη διακοπή που σημειώθηκε χθες το βράδυ στις 21:40. Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, η βλάβη καταγράφηκε από την πλευρά του Πηλίου και αμέσως συνεργεία του ΔΕΔΔΗΕ ανέλαβαν την αποκατάσταση της ηλεκτροδότησης του νησιού, η οποία άρχισε σταδιακά, με πρώτη να επαναηλεκτροδοτείται η Χώρα.

Περιοχές όπως: ο Ασέληνος, ο Τρούλος, η Αγία Παρασκευή, το Μανδράκι αναμένεται να ηλεκτροδοτηθούν σύντομα, ενώ με ανακοίνωσή του ο ΔΕΔΔΗΕ αναφέρει: «Με αφορμή τη διακοπή ηλεκτροδότησης σε κάποιες περιοχές της Σκιάθου, οι οποίες σημειώθηκαν χθες και περίπου στις 21:40, λόγω βλάβης που προέκυψε σε γραμμή Μέσης Τάσης, ο ΔΕΔΔΗΕ διευκρινίζει ότι μετά την άμεση κινητοποίηση των συνεργείων του, περίπου στις 12:00, επανηλεκτροδοτήθηκε η χώρα του νησιού, ενώ σε σύντομο χρονικό διάστημα αναμένεται να αποκατασταθεί η ηλεκτροδότηση σε όλες τις περιοχές που επηρεάστηκαν από τη βλάβη και ο ΔΕΔΔΗΕ ζητάει συγνώμη για την ταλαιπωρία των καταναλωτών και καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να περιοριστεί η ενόχληση τους».

Ο δήμαρχος Σκιάθου, Δημήτρης Πρεβεζάνος, δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ότι «είναι ανεπίτρεπτο να συμβαίνουν τέτοια προβλήματα στο ζενίθ της τουριστικής περιόδου» και αναρωτήθηκε ποιος θα αποζημιώσει τους επαγγελματίες μετά τη ζημιά που υπέστησαν. «Το μόνο παρήγορο», είπε «ήταν ότι η ζημιά σημειώθηκε στην πλευρά του Πηλίου και όχι προς τις Κουκουναριές, οπότε και το πρόβλημα θα ήταν μεγαλύτερο, αλλά το ζητούμενο είναι να αποκατασταθεί η ηλεκτροδότηση σε όλο το νησί».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This