H Ιωάννα Παλιοσπύρου δείχνει τα εγκαύματα στο χέρι της μετά από την επίθεση με βιτριόλι

Από το κρεβάτι του νοσοκομείου

Must Read

Συνεχίζει να δίνει την μεγαλύτερη μάχη της ζωή της η Ιωάννα Παλιοσπύρου η οποία υποβλήθηκε σε νέο χειρουργείο μετά από την επίθεση με βιτριόλι που δέχτηκε πριν από 13 μήνες. 

Η 35χρονη Έφη Κ. η οποία οργάνωνε καιρό το σατανικό σχέδιο της, επιτέθηκε στην Ιωάννα με μεγάλη ποσότητα της καυστικής ουσίας η οποία από θαύμα δεν την σκότωσε. Έκτοτε η Ιωάννα παλεύει να αποκαταστήσει την υγεία και τα τραύματα που της προξένησε η δράστρια η οποία όπως έγινε γνωστό θα δικαστεί για απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Χθες η Ιωάννα μπήκε στο Θριάσιο Νοσοκομείο για να υποβληθεί στο 8ο χειρουργείο καθώς η ζημιά που έχει υποστεί σε πρόσωπο και το αριστερό της χέρι είναι μεγάλη. Η νεαρή κοπέλα ανέβασε μια φωτογραφία στην οποία διακρίνονται τα εγκαύματα που προκλήθηκαν στο χέρι της ευχαρίστησε όλους εκείνους που εδώ και μήνες την στηρίζουν.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This