Σάββατο 24/7/2021

Οργισμένοι οι μασόνοι με την ψυχολόγο της Καρολάιν – Την διέγραψαν από τη Μεγάλη Στοά

«Για σωρεία τεκτονικών παραβάσεων που συνδέονται με τον ποινικό κώδικα»

Τη στιγμή που ο Σύλλογος Ελλήνων Ψυχολόγων με επιστολή του ζητεί από την ψυχολόγο της Καρολάιν να καταθέσει εντός δύο ημερών το πτυχίο ΑΕΙ  και την άδεια άσκησης επαγγέλματος, ένα νέο έγγραφο που υπάρχει στο διαδίκτυο βάζει «φωτιά« στις εξελίξεις.

Η συμπεριφορά της ψυχολόγου η οποία μίλησε με λεπτομέρειες στα τηλεοπτικά κανάλια για τις επισκέψεις της 20χρονης μητέρας στο γραφείο της αλλά και για τα θέματα που την απασχολούσαν έχει προκαλέσει σφοδρές αντιδράσεις στην ιατρική κοινότητα.

Όπως φαίνεται στο έγγραφο της Μεγάλης Στοάς της Ελλάδος, η Ελένη Μυλωνόπουλου – Τσάτση διεγράφη και της αφαιρέθηκε η τεκτονική της ιδιότητα λόγω παραβάσεων:

«Η Ελένη Μυλωνόπουλου – Τσάτση παρέστησε ψευδώς σε όσους συναναστρέφεται μέσα στους κόλπους της Μεγάλης Στοάς ότι είναι Ιατρός, με ειδικότητα μαιευτήρα – γυναικολόγου, σπουδάσασα εις Πανεπιστήμιο της Ρουμανίας το οποίο και κατονομάζει στο ανηρτημένο βιογραφικό της» αναφέρει το έγγραφο της Μεγάλης Στοάς. Eπιπλέον, όπως αναφέρεται, η κα. Μυλωνόπουλου – Τσάτση «ισχυρίζεται ψευδώς ότι έλαβε την ιατρική ειδίκευσή της από το Λαϊκό Νοσοκομείο Αθηνών και ότι υπηρέτησε σε νοσοκομείο της Χαλκίδος ως γιατρός για την εκπλήρωση του αγροτικού της».

stoa 1

STOA2

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του newsbreak. Ακολουθήστε το newsbreak σε Instagram, Facebook, Youtube, Viber και Twitter.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

WEB TV

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ