Τετάρτη 28/7/2021

Αγρίνιο: Μαθητές ένωσαν τις δυνάμεις τους για την σωτηρία αδέσποτου σκύλου που βρέθηκε πυροβολημένος στο κεφάλι

Ο Brain αποδείχτηκε μαχητής και τα παιδιά συναγωνιστές του!

Όλη την Δυτική Ελλάδα και όχι μόνο έχει συγκινήσει η πράξη αγάπης των μαθητών του 7ου Γυμνασίου Αγρινίου, οι οποίοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα για την διάσωση ενός αδέσποτου σκύλου που ασυνείδητος πυροβόλησε στο κεφάλι.

Μετά από πρωτοβουλία της καθηγήτριας του σχολείου κ. Ρένας Τεμεκονίδου, οι μαθητές συνεισέφεραν οικονομικά ώστε ο «Brain», όπως τον ονόμασαν, να ακολουθήσει την απαραίτητη αγωγή και να κερδίσει τη μάχη για τη ζωή. Το άτυχο σκυλάκι βρέθηκε από φιλόζωους και η Φιλοζωική Ναυπάκτου έκανε γνωστό το περιστατικό. Εκεί, η κ. Τεμεκονίδου είδε το χτυπημένο σκύλο και πρότεινε στους μαθητές της να βοηθήσουν, ευαισθητοποιώντας τους παράλληλα. Οι μαθητές έδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον για την πορεία της υγείας του «Brain», και σε μια πράξη αγάπης βοήθησαν στη διάσωση. Ο κτηνίατρος Ανδρόνικος Βελισσαράτος ανέλαβε την θεραπεία ενώ πλέον μένει μία ακόμη επέμβαση ώστε να κλείσει το κρανίο.

skilos 7o gymnasio 1

Η σελίδα του 7ου Γυμνασίου Αγρινίου έγραψε χαρακτηριστικά στο Facebook:

«Ένα μεγάλο Μπράβο στα παιδιά του 7ου Γυμνασίου Αγρινίου που με την αγάπη τους και την ευαισθησία τους συνέβαλαν και αυτά οικονομικά στη διάσωση του Brain, του αδέσποτου σκυλάκου που πυροβολήθηκε στο κεφάλι εξ επαφής…»!

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του newsbreak. Ακολουθήστε το newsbreak σε Instagram, Facebook, Youtube, Viber και Twitter.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

WEB TV

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ