Aδιάσειστα στοιχεία σε βάρος του πρώην αστυνομικού και του σωματοφύλακα εφοπλιστή για τη δολοφονία της Χριστίνας

Με αφορμή τη δολοφονία Μπερδέση ανοίγει περισσότερο η βεντάλια των ερευνών - Αναμένονται και άλλες συλλήψεις

Must Read

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της δολοφονίας του επιχειρηματία Ντίμη Κορφιάτη ο οποίος έπεσε νεκρός από σφαίρες εκτελεστών στη Ζάκυνθο, ένα χρόνο μετά την εν ψυχρώ δολοφονία της 37χρονης συζύγου του Χριστίνας Κλουτσινιώτη.

H δολοφονημένη Χριστίνα Κλουτσινιώτη

Η έρευνα της ΕΛ.ΑΣ. η οποία για αρκετούς μήνες δεν είχε καμία εξέλιξη, φαίνεται ότι πλέον απέδωσε καρπούς, ενώ δεν αποκλείεται οι εξελίξεις να συνδέονται με την υπόθεση δολοφονίας του πυγμάχου Τάσου Μπερδέση, έξω από τον πυγμαχικό όμιλο στη Βάρη. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο Μπερδέσης φέρεται να διατηρούσε σχέσεις με άτομα της νύχτας τα οποία συνδέονταν με τον Ζακυνθινό επιχειρηματία.

Το πρωί της Τρίτης έγινε γνωστό ότι μετά από μεγάλη αστυνομική επιχείρηση σε Αθήνα, Ζάκυνθο και Πύργο, πραγματοποιήθηκαν έφοδοι σε οικίες και συνελήφθησαν τρία άτομα τα οποία φέρεται να εμπλέκονται στη δολοφονία της 37χρονης συζύγου του επιχειρηματία. Μάλιστα στους συλληφθέντες βρίσκονται ένας απότακτος αστυνομικός αλλά και ο bodyguard ενός εφοπλιστή από το Ψυχικό.

Νεκρός ο Κορφιάτης ένα χρόνο μετά τη δολοφονία της συζύγου του

Υπενθυμίζεται ότι ο Ζακυνθινός επιχειρηματίας είχε κατονομάσει στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ζακύνθου 8 άτομα τα οποία εμπλέκονταν στον υπόκοσμο του νησιού και λειτουργούσαν ως «ομάδα». Στη μήνυσή του ο Κορφιάτης είχε αναφέρει ότι στόχος των εκτελεστών ήταν να βγάλουν από τη μέση εκείνον και όχι τη σύζυγό του, γι αυτό δήλωσε πεπεισμένος ότι οι εκτελεστές θα επιστρέψουν:

«Αναγνώρισα τον φυσικό αυτουργό της δολοφονίας της συζύγου μου»

«Ως φυσικό αυτουργό της δολοφονίας της συζύγου μου και της απόπειρας ανθρωποκτονίας σε βάρος μου, αναγνώρισα πέραν πάσης αμφιβολίας από φωτογραφίες των δραστών προερχόμενες από κάμερες της περιοχής, επιδειχθείσες από την Αστυνομία σε εμένα τον (σ.σ αναφέρει το όνομα του ανθρώπου ο οποίος έχει συλληφθεί σήμερα) η αναμφίβολή αναγνώριση οφείλεται στον ιδιαίτερο σωματότυπο του και στη χαρακτηριστική στάση που χρησιμοποιεί όταν κάθεται στη μοτοσικλέτα του. [….]. Επίσης το ύψος, η κοιλιά του και η αστάθεια στο βάδισμα του, ένεκα του μεγάλου ύψους και του χαρακτηριστικού βάρους του είναι επιπλέον χαρακτηριστικά που με καθιστούν απόλυτα βέβαιο. Εργάζεται στον εφοπλιστή (σ.σ αναφέρει το όνομα του) ως μέλος του προσωπικού ασφαλείας του και όλα τα μέσα μεταφοράς των δραστών τα οποία χρησιμοποιήθηκαν, το αυτοκίνητο και το φουσκωτό σκάφος είναι ιδιοκτησίας του προαναφερθέντος εφοπλιστή […]. Ο οδηγός της μοτοσικλέτας είμαι βέβαιος ότι ήταν ο μηνυόμενος (σ.σ αναφέρει το όνομα ατόμου που έχει συλληφθεί) εξαιτίας του σωματότυπου του και της χαρακτηριστικής διαφοράς ύψους που έχει με τον εκτελεστή, σε συνδυασμό με πληροφορίες που έχω λάβει από ανθρώπους που τον είδαν να διεφεύγει και να επιβιβάζεται στο σκάφος. Στο σχεδιασμό της δολοφονικής επίθεσης συμμετείχε και ο αδερφός του» ανέφερε στην κατάθεσή του ο επιχειρηματίας.

Μάλιστα, για τον απότακτο αστυνομικό ο οποίος ήταν ηθικός αυτουργός της ληστείας σε βάρος του εισοδηματία Νικήτα Αρετάκη με λεία 550.000 ευρώ και τελικά αποφυλακίστηκε λίγο πριν από το Πάσχα, ο Κορφιάτης είχε αναφέρει στη μήνυσή του: «Επί του παρόντος τυγχάνει κρατούμενος στις φυλακές Πατρών εκτίοντας ποινή καθείρξεως 20 ετών για ηθική αυτουργία σε ληστεία η οποία έλαβε χώρα τον Απρίλιο του 2016 σε βάρος του δημάρχου. Στην υπόθεση αυτή ήμουν βασικός μάρτυρας κατηγορίας εναντίον του με αποτέλεσμα να κηρυχθεί ένοχος και να οδηγηθεί φυλακή».

Αδιάσειστα στοιχεία

Σύμφωνα με πληροφορίες του zougla.gr οι συλλήψεις πραγματοποιήθηκαν από την ΕΛ.ΑΣ. μετά από αδιάσειστα στοιχεία σε βάρος των προσώπων αυτών τα οποία δείχνουν ότι βρίσκονται ως βασικοί εμπλεκόμενοι στην υπόθεση της δολοφονίας της 37χρονης συζύγου του Κορφιάτη: «Υπάρχουν πολλά στοιχεία που δείχνουν την ενοχή τους. Σίγουρα είχαν και άλλους συνεργούς, περισσότερους από αυτούς που έχουν συλληφθεί μέχρι στιγμής. Αναμένονται και άλλες συλλήψεις» σημείωσαν αστυνομικές πηγές.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This