Με 19 σφαίρες «γάζωσαν» τον Ντίμη Κορφιάτη στην Ζάκυνθο! Ανατριχίλα προκαλεί το πόρισμα της νεκροτομής

Must Read

Σοκ προκαλεί το πόρισμα του ιατροδικαστή Πατρών που διενήργησε την νεκροτομή στην σορό του άτυχου 54χρονου επιχειρηματία Ντίμη Κορφιάτη από την Ζάκυνθο!

Όπως διαπιστώθηκε οι εκτελεστές γάζωσαν με 19 σφαίρες το κορμί του άτυχου άνδρα, το πρωί της περασμένης Παρασκευής, την ώρα που βρισκόταν μέσα σε γραφείο στο κέντρο της πόλης. Ο άτυχος άντρας έφερε 19 διαμπερή τραύματα από τις σφαίρες του καλάσνικοφ, εκ των οποίων το ένα θανατηφόρο.

Σήμερα το απόγευμα, συγγενείς και φίλοι θα του πουν το στερνό αντίο. Η νεκρώσιμη ακολουθία θα τελεστεί στις 16:30 το απόγευμα στην εκκλησία της Φανερωμένης στο χωριό της Λιθακιάς.

Είχε «δώσει» τους δολοφόνους

Υπενθυμίζεται ότι ο 54χρονος είχε υποδείξει στις Αρχές τους ανθρώπους που σκότωσαν την γυναίκα του και τραυμάτισαν πολύ σοβαρά τον ίδιο τον περασμένο Ιούνιο, σύμφωνα με τα όσα είπε ο δικηγόρος της οικογένειάς του, Θεόδωρος Μαντάς.

«Από τον Ιούνιο του 2020 έως τον Δεκέμβριο η έρευνα για τους δολοφόνους δεν έφερε αποτελέσματα ικανοποιητικά. Ο επιχειρηματίας πραγματοποιείσαι ιδιωτική έρευνα, συγκέντρωσε στοιχεία. Τον Δεκέμβριο του 2020, υπέβαλε στην εισαγγελία πληρέστατο δικόγραφο μηνύσεως που κατονομάζει φυσικά πρόσωπα, ηθικούς αυτουργούς, φυσικούς αυτουργούς, άμεσους συνεργούς, που ενέχονταν στην δολοφονία της συζύγου του. Τα πρόσωπα που κατονομάζονται βρίσκονται κατά κύριο λόγο στο νησί της Ζακύνθου, πλην όμως, κατονομάζει και πρόσωπα από την Αθήνα» σημείωσε ο κ. Μαντάς.

Όπως είπε, μάλιστα, στις 23 Απριλίου, λίγο πριν την δολοφονία του, ο 54χρονος επιχειρηματίας πήγε εκ νέου στην Αστυνομία «για να εκφράσει την αγωνία του, την ανησυχία για την εξέλιξη της ιστορίας. Και λίγες μέρες μετά, με τον ίδιο τρόπο που έχασε την ζωή της η σύζυγός του, έχασε τη ζωή του ο ίδιος».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This