Αλλοδαποί έκρυβαν κοκαΐνη στα… ηχεία του αυτοκινήτου τους!

Must Read

Πανέτοιμοι για την… επιστροφή της μουσικής στην εστίαση ήταν, ως φαίνεται, δύο αλλοδαποί στη Θεσπρωτία, καθώς μετέφεραν κοκαΐνη κρυμμένη μέσα στο ηχοσύστημα του οχήματός τους!     

Ειδικότερα, κατόπιν σχολαστικής έρευνας σε αυτοκίνητο που οδηγούσε μια γυναίκα και στο οποίο επέβαινε ως συνοδηγός ένας άνδρας, το μεσημέρι της Τετάρτης στο Μαργαρίτι Θεσπρωτίας, οι αστυνομικοί εντόπισαν συσκευασία με κοκαΐνη σε μορφή «βράχου», βάρους 55 γραμμαρίων, η οποία ήταν κρυμμένη πίσω από μονάδα ηχοσυστήματος στο ταμπλό του οχήματος.

Ως εκ τούτου οι δύο αλλοδαποί συνελήφθησαν με τις κατηγορίες της κατοχής, της μεταφοράς και της διακίνησης ναρκωτικών, ενώ εκτός από τα ναρκωτικά, κατασχέθηκε το αυτοκίνητο και ένα κινητό τηλέφωνο. Οι συλληφθέντες οδηγούνται στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσπρωτίας, ενώ προανάκριση για την υπόθεση ενεργήθηκε από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This