Δευτέρα 26/7/2021

«Δήμητρα της Λέσβου»: Έχουν αφήσει στο σκοτάδι την οικογένεια χωρίς καμία ενημέρωση

Η ανακοίνωση της δικηγόρου τη οικογένειας

Συνεχίζεται το δράμα γύρω από την υπόθεση της «Δήμητρας της Λέσβου» που εξαφανίστηκε από ΨΝΑ την 6η Απριλίου και οι αρχές τελικά έδωσαν το πράσινο φως στη Γραμμή Ζωής να εκδώσει Silver Alert στις 26 Μαΐου!

Ο αδερφός του εξαφανισμένου Δημήτρη Καλογιάννη έλαβε κλήση να δώσει DNA προκειμένου να διαπιστωθεί εάν η σορός που ανήκει σε θύμα τροχαίο στις 9 Απριλίου τρεις μέρες μετά την εξαφάνιση δηλαδή, είναι τελικά του αδερφού του. Ωστόσο μέχρι στιγμής κανένας δεν έχει ενημερώσει ούτε την οικογένεια, ούτε τη Γραμμή Ζωής για νεότερες εξελίξεις.

Η δικηγόρος της οικογένειας Λίλα Ραγκούση, σε ανακοίνωσή της αναφέρει ότι η οικογένεια βρίσκεται σε αγωνία και αναμένει ακόμα την διαδικασία ταυτοποίησης της σορού που βρισκόταν εδώ και δύο μήνες στα αζήτητα!

«Το δικηγορικό γραφείο Ραγκούση & Συνεργατών έχει αναλάβει την εκπροσώπηση της οικογένειας Καλογιάννη, η οποία από τις 7 Απριλίου, οπότε και ενημερώθηκε για την εξαφάνιση του αγαπημένου τους Δημήτρη και κινήθηκε άμεσα, μέχρι και σήμερα, δεν έχει επισήμως λάβει γνώση για το τι έχει συμβεί. Δυστυχώς, προ λίγων ημερών, ενημερώθηκαν ότι ενδεχομένως ο άνθρωπός τους να είναι νεκρός από τροχαίο δυστύχημα, πλην όμως, οι Αρμόδιες Αρχές δεν έχουν ακόμα ολοκληρώσει την διαδικασία της ταυτοποίησης και έτσι παραμένουν σε αγωνία» αναφέρει και προσθέτει ότι η οικογένεια θα προβεί σε όλες τις νόμιμες ενέργειες προκειμένου να αποδοθεί Δικαιοσύνη:

«Σεβόμενοι το γεγονός ότι ακόμη δεν έχουμε επίσημα στοιχεία πάρα μόνον ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, θα αναμένουμε τα αποτελέσματα και στην συνέχεια θα προβούμε σε όλες τις νόμιμες ενέργειες για να βρεθούν τα ακριβή αιτία του θανάτου και να αποδοθεί Δικαιοσύνη. Το οφείλουμε στον Δημήτρη» καταλήγει η ανακοίνωση.

Δείτε επίσης:

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του newsbreak. Ακολουθήστε το newsbreak σε Instagram, Facebook, Youtube, Viber και Twitter.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

WEB TV

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ