Παρασκευή 6/8/2021

Κρατούμενος ετοίμαζε απόδραση από τις φυλακές Νιγρίτας

Απόδραση ετοίμαζε ένας κρατούμενος από τις φυλακές Νιγρίτας, που έχει καταδικαστεί για ληστεία και πριόνισε με λίμα ένα από τα κάγκελα της πτέρυγας όπου κρατείται. Όμως, για κακή του τύχη, το κομμένο κάγκελο εντοπίστηκε στο κελί του από τους σωφρονιστικούς υπαλλήλους.

Τότε, ξεκίνησε έρευνα και βρέθηκε η λίμα με την οποία είχε κόψει το κάγκελο, χωρίς ωστόσο ο επίδοξος δραπέτης να εξηγήσει πώς βρέθηκε στα χέρια του. Για την απόπειρά του ενημερώθηκαν ο εισαγγελέας του σωφρονιστικού καταστήματος και η Αστυνομία, ενώ διενεργείται και πειθαρχικός έλεγχος.

Σε κάθε περίπτωση, η προσπάθεια απόδρασης θα κατέληγε σε αποτυχία αφού, σύμφωνα με τους σωφρονιστικούς, ακόμη κι αν ο κρατούμενος κατάφερνε και να βγει από το κελί, θα έφτανε στον προαύλιο χώρο ή το πολύ ως τη νεκρή ζώνη. Αν περνούσε και από εκεί, θα έφτανε στην εξωτερική περίμετρο που φρουρείται όλο το 24ωρο.

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του newsbreak. Ακολουθήστε το newsbreak σε Instagram, Facebook, Youtube, Viber και Twitter.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

WEB TV

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ