Tο αντικριστό του γάμου έβαλε…μπουρλότο – Εκατοντάδες στρέμματα έγιναν στάχτη στο Ρέθυμνο

Must Read

Το γλέντι ενός γάμου στο Ρέθυμνο παραλίγο να καταλήξει τραγωδία για εκατοντάδες ανθρώπους, που κινδύνεψαν να χάσουν τις περιουσίες τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες του neakriti.gr ο «φταίχτης» της χθεσινής πυρκαγιάς στο Ρέθυμνο ήταν ένα «αρνί αντικριστό». Ένας άνδρας αποφάσισε να ανάψει φωτιά και να ψήσει αντικριστό για το γλέντι του γάμου της κόρης του. (Αντικριστό είναι η παραδοσιακή μέθοδος ψησίματος κρέατος των Κρητικών, όπου η φωτιά τοποθετείται αντικριστά από το κρέας).

Όμως, εκτός από το κρέας παραλίγο να… ψήσει την περιοχή του Αγίου Βασίλειου στο Ρέθυμνο, ενώ η πυρκαγιά απείλησε τα χωριά Λευκόγεια και Γιαννούδι στην περιοχή της Πρέβελης, όπως και το ομώνυμο μοναστήρι.

Χάρη στην επέμβαση 100 πυροσβεστών και δύο ελικοπτέρων που έδωσαν πολύωρη μάχη, το πύρινο μέτωπο σβήστηκε και πλέον οι αρχές αναζητούν τον… ένοχο.

Σύμφωνα με το neakriti.gr το Ανακριτικό Τμήμα της Πυροσβεστικής δεν έχει κάνει ακόμα συλλήψεις, αφού εξετάζει τις πληροφορίες που έχει για τον υπαίτιο.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This