ΟΑΕΔ: Σχεδόν 63.500 παιδιά θα φιλοξενηθούν στις κατασκηνώσεις του προγράμματος – Αναρτήθηκαν οι οριστικοί πίνακες

Το πρόγραμμα των παιδικών κατασκηνώσεων του ΟΑΕΔ υλοποιείται έως τις 10 Σεπτεμβρίου

Must Read

Αναρτήθηκαν σήμερα Πέμπτη οι πίνακες με τα οριστικά μητρώα δικαιούχων και παρόχων του προγράμματος διαμονής παιδιών σε παιδικές κατασκηνώσεις του ΟΑΕΔ για το 2021.

Σύμφωνα με τους πίνακες, ο συνολικός αριθμός των παιδιών που θα φιλοξενηθούν στις παιδικές κατασκηνώσεις του ΟΑΕΔ είναι 63.477, με τον συνολικό προϋπολογισμό του προγράμματος που υλοποιείται έως τις 10 Σεπτεμβρίου να ανέρχεται στα 29.200.000 ευρώ. Όπως, μάλιστα, αναφέρεται σε ανακοίνωση του Οργανισμού, το πρόγραμμα θα υλοποιηθεί έως τις 3 Σεπτεμβρίου για τα παιδιά τυπικής ανάπτυξης και έως τις 10 Σεπτεμβρίου για τα παιδιά με αναπηρία με ποσοστό 50% και άνω.

Οι δικαιούχοι επιδοτούνται για τη διαμονή των ωφελούμενων παιδιών τους σε παιδική κατασκήνωση του μητρώου παρόχων του ΟΑΕΔ με τη χορήγηση επιταγής διαμονής σε παιδικές κατασκηνώσεις, η οποία έχει τη μορφή ενός μοναδικού ηλεκτρονικού κωδικού αριθμού. Ωφελούμενοι είναι τα παιδιά των δικαιούχων που έχουν γεννηθεί από 01/01/2005 έως 14/06/2015. Η μέγιστη διάρκεια διαμονής είναι 15 συνεχόμενες ημέρες, συμπεριλαμβανομένων και των ημερών προσέλευσης και αναχώρησης.

Πάροχοι του προγράμματος είναι φυσικά ή νομικά πρόσωπα δημοσίου ή ιδιωτικού δικαίου που ασκούν επιχειρηματική δραστηριότητα και διατηρούν στην Ελλάδα επιχείρηση παιδικών κατασκηνώσεων, σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία. Να σημειωθεί ότι στην επίσημη ιστοσελίδα του ΟΑΕΔ έχουν αναρτηθεί και οι πίνακες των αποκλειομένων του προγράμματος, κατόπιν της εξέτασης των διαφόρων ενστάσεων.

  • Περισσότερες πληροφορίες για τους ενδιαφερόμενους εδώ.

*φωτό αρχείου

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This