Πέμπτη 29/7/2021

ΟΑΕΔ: Σχεδόν 63.500 παιδιά θα φιλοξενηθούν στις κατασκηνώσεις του προγράμματος – Αναρτήθηκαν οι οριστικοί πίνακες

Το πρόγραμμα των παιδικών κατασκηνώσεων του ΟΑΕΔ υλοποιείται έως τις 10 Σεπτεμβρίου

Αναρτήθηκαν σήμερα Πέμπτη οι πίνακες με τα οριστικά μητρώα δικαιούχων και παρόχων του προγράμματος διαμονής παιδιών σε παιδικές κατασκηνώσεις του ΟΑΕΔ για το 2021.

Σύμφωνα με τους πίνακες, ο συνολικός αριθμός των παιδιών που θα φιλοξενηθούν στις παιδικές κατασκηνώσεις του ΟΑΕΔ είναι 63.477, με τον συνολικό προϋπολογισμό του προγράμματος που υλοποιείται έως τις 10 Σεπτεμβρίου να ανέρχεται στα 29.200.000 ευρώ. Όπως, μάλιστα, αναφέρεται σε ανακοίνωση του Οργανισμού, το πρόγραμμα θα υλοποιηθεί έως τις 3 Σεπτεμβρίου για τα παιδιά τυπικής ανάπτυξης και έως τις 10 Σεπτεμβρίου για τα παιδιά με αναπηρία με ποσοστό 50% και άνω.

Οι δικαιούχοι επιδοτούνται για τη διαμονή των ωφελούμενων παιδιών τους σε παιδική κατασκήνωση του μητρώου παρόχων του ΟΑΕΔ με τη χορήγηση επιταγής διαμονής σε παιδικές κατασκηνώσεις, η οποία έχει τη μορφή ενός μοναδικού ηλεκτρονικού κωδικού αριθμού. Ωφελούμενοι είναι τα παιδιά των δικαιούχων που έχουν γεννηθεί από 01/01/2005 έως 14/06/2015. Η μέγιστη διάρκεια διαμονής είναι 15 συνεχόμενες ημέρες, συμπεριλαμβανομένων και των ημερών προσέλευσης και αναχώρησης.

Πάροχοι του προγράμματος είναι φυσικά ή νομικά πρόσωπα δημοσίου ή ιδιωτικού δικαίου που ασκούν επιχειρηματική δραστηριότητα και διατηρούν στην Ελλάδα επιχείρηση παιδικών κατασκηνώσεων, σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία. Να σημειωθεί ότι στην επίσημη ιστοσελίδα του ΟΑΕΔ έχουν αναρτηθεί και οι πίνακες των αποκλειομένων του προγράμματος, κατόπιν της εξέτασης των διαφόρων ενστάσεων.

  • Περισσότερες πληροφορίες για τους ενδιαφερόμενους εδώ.

*φωτό αρχείου

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του newsbreak. Ακολουθήστε το newsbreak σε Instagram, Facebook, Youtube, Viber και Twitter.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

WEB TV

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ