Στη φυλακή 29χρονος για ναρκωτικά – Ελεύθερη λόγω «καταστροφικής αφέλειας» η φίλη του! (video)

Must Read

Ένας 29χρονος Αλβανός που εμπλέκεται σε μεγάλη υπόθεση ναρκωτικών με κοκαΐνη και κάνναβη, κρίθηκε προφυλακιστέος ενώ ελεύθερη αφέθηκε η 26χρονη Λαμιώτισσα με την οποία συγκατοικούσε. Τα δυο άτομα είχαν συλληφθεί στις 15 Αυγούστου.

Σύμφωνα με το lamiareport.gr, ο 29χρονος ανέλαβε όλη την ευθύνη για τα ευρήματα της Αστυνομίας, καθώς εκτός από τα «φιξάκια» που βρήκε επάνω του η ΔΙ.ΑΣ., βρέθηκαν και κατασχέθηκαν σημαντικές ποσότητες ναρκωτικών (κοκαΐνης σε μορφή βράχου και κάνναβη), ζυγαριές ακριβείας, ασύρματος και χρήματα, στο σπίτι όπου έμενε με την κοπέλα στο κέντρο της Λαμίας.

Απαγόρευση εξόδου από την χώρα

Η τελευταία αφέθηκε ελεύθερη με τους περιοριστικούς όρους, να δίνει το παρόν κάθε πρώτο 5ημερο του μήνα στο ΑΤ Λαμίας, καθώς και της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα.

Για μία «καταστροφική αφέλεια» που την ενέπλεξε στη συγκεκριμένη υπόθεση στην οποία δεν είχε ουσιαστική συμμετοχή, έκανε λόγο μιλώντας στην κάμερα του LamiaReport ο δικηγόρος της Νίκος Τσακτάνης.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This