Άγνωστοι πέταξαν μπογιές στο σπίτι του συνδικαλιστή αστυνομικού Σταύρου Μπαλάσκα (video)

Βρέθηκε ξανά στην επικαιρότητα μετά την δήλωσή του για το φρικτό έγκλημα στα Γλυκά Νερά, δίνοντας... κατευθύνσεις για το πως έπρεπε να κινηθεί ο συζυγοκτόνος

Must Read

Πριν λίγη ώρα άγνωστοι επιτέθηκαν με μπογιές στο σπίτι του συνδικαλιστή αστυνομικού, Σταύρου Μπαλάσκα.

Ο Μπαλάσκας βρέθηκε ξανά στην επικαιρότητα μετά την δήλωσή του για το φρικτό έγκλημα στα Γλυκά Νερά, δίνοντας… κατευθύνσεις για το πως έπρεπε να κινηθεί ο συζυγοκτόνος Μπάμπης Αναγνωστόπουλος:

«Είναι βλάκας. Εκείνη τη στιγμή που σκότωσε τη γυναίκα του, εάν ήταν ατυχές γεγονός μέσα στο θυμό του, αν ήταν »τα ‘χασε και τρελάθηκε», εάν έπαιρνε τηλέφωνο την αστυνομία, δεν θα πήγαινε ούτε τέσσερα χρόνια φυλακή».

Για αυτή του τη δήλωση διατάχθηκε ΕΔΕ, ενώ ζήτησε συγνώμη ο Μπαλάσκας λέγοντας ουσιαστικά πως αναφερόταν στις ελαφριές ποινές που αντιμετωπίζουν τέτοιου είδους εγκλήματα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This