Τετάρτη 28/7/2021

Προσαγωγές μελών του Ρουβίκωνα μετά τη συγκέντρωση στην ισραηλινή Πρεσβεία

Μέλη του Ρουβίκωνα έκαναν και μοτοπορεία στην τουρκική Πρεσβεία ως στήριξη στον κουρδικό λαό.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα της αναρχικής συλλογικότητας Ρουβίκωνας, η αστυνομία πραγματοποίησε 15 προσαγωγές μελών της, μετά τη συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε έξω από την ισραηλινή πρεσβεία, ως υποστήριξη στους Παλαιστίνιους.

«Στεκόμαστε στο πλευρό των Παλαιστίνιων και αναγνωρίζουμε πως η ιστορική διεθνής αλληλεγγύη, από τα κάτω, στην Παλαιστινιακή αντίσταση αποτέλεσε ένα από όσα τη βοήθησαν να συνεχίσει τον αγώνα κι από τα ελάχιστα που της προσφέρθηκαν ποτέ με ανιδιοτέλεια. Αυτή τη διεθνιστική ανιδιοτέλεια που είναι πάντα διαθέσιμη σε όποιο κίνημα καταπιεσμένων τη χρειάζεται. Και που στο όνομά της πρέπει να πάμε κόντρα στις προπαγάνδες και το εθνικιστικό κλείσιμο του ματιού, πως δήθεν «μας συμφέρει να είμαστε με το Ισραήλ». Αυτό μπορεί να συμφέρει το κράτος και το κεφάλαιο αλλά δε συμφέρει κανέναν καταπιεσμένο/η ούτε στην Ελλάδα ούτε πουθενά», αναφέρεται μεταξύ άλλων στη σχετική ανακοίνωση.

Μέλη του Ρουβίκωνα έκαναν και μοτοπορεία στην τουρκική Πρεσβεία ως στήριξη στον κουρδικό λαό.

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του newsbreak. Ακολουθήστε το newsbreak σε Instagram, Facebook, Youtube, Viber και Twitter.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

WEB TV

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ