Παρασκευή 30/7/2021

Δεν είχαν αφήσει κότα για κότα τρείς κλεφτοκοτάδες στην Κρήτη!

Αντιμέτωποι με την δικαιοσύνη θα βρεθούν τρία νεαρά άτομα στην Κρήτη, τα οποία κατηγορούνται ότι είχαν ρημάξει τα κοτέτσια στην ενδοχώρα του Ηρακλείου.

Αν και οι ίδιοι αρνούνται τις σε βάρος τους κατηγορίες, η ΕΛΑΣ φέρεται να κατέληξε στους τρεις νεαρούς με βάση, όπως αναφέρεται, την αξιοποίηση πληροφοριών, ανώνυμα τηλεφωνήματα, τον τρόπο δράσης αλλά και τη χωρική κατανομή των παράνομων ενεργειών.

kotes 1 1

Στους τρεις φίλους αποδίδεται ότι είχαν κλέψει σχεδόν 160 κότες από διάφορα κοτέτσια, καθώς και  25 κουνέλια. Τις 95 όρνιθες φέρονται να τις έκλεψαν από τον ίδιο άνθρωπο, σε δύο διαφορετικές φάσεις. Μετά την πρώτη κλοπή, ο παθόντας αποφάσισε να εγκαταστήσει στο κοτέτσι, σε μη εμφανές σημείο, κάμερα ασφαλείας. Έτσι τη δεύτερη φορά που οι δράστες επισκέφθηκαν τον χώρο του, η κάμερα κατέγραψε τον σωματότυπο και τις κινήσεις τους. Πάντως, όπως αναφέρουν τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, και οι τρεις επιμένουν ότι δεν είναι οι δράστες και μάλιστα ο ένας υποστηρίζει ότι επειδή ήταν ζωηρός από μικρός, οι χωριανοί τον βάζουν άδικα στο στόμα τους και τον στοχοποιούν.

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του newsbreak. Ακολουθήστε το newsbreak σε Instagram, Facebook, Youtube, Viber και Twitter.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

WEB TV

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ