Δεν είχαν αφήσει κότα για κότα τρείς κλεφτοκοτάδες στην Κρήτη!

Must Read

Αντιμέτωποι με την δικαιοσύνη θα βρεθούν τρία νεαρά άτομα στην Κρήτη, τα οποία κατηγορούνται ότι είχαν ρημάξει τα κοτέτσια στην ενδοχώρα του Ηρακλείου.

Αν και οι ίδιοι αρνούνται τις σε βάρος τους κατηγορίες, η ΕΛΑΣ φέρεται να κατέληξε στους τρεις νεαρούς με βάση, όπως αναφέρεται, την αξιοποίηση πληροφοριών, ανώνυμα τηλεφωνήματα, τον τρόπο δράσης αλλά και τη χωρική κατανομή των παράνομων ενεργειών.

Στους τρεις φίλους αποδίδεται ότι είχαν κλέψει σχεδόν 160 κότες από διάφορα κοτέτσια, καθώς και  25 κουνέλια. Τις 95 όρνιθες φέρονται να τις έκλεψαν από τον ίδιο άνθρωπο, σε δύο διαφορετικές φάσεις. Μετά την πρώτη κλοπή, ο παθόντας αποφάσισε να εγκαταστήσει στο κοτέτσι, σε μη εμφανές σημείο, κάμερα ασφαλείας. Έτσι τη δεύτερη φορά που οι δράστες επισκέφθηκαν τον χώρο του, η κάμερα κατέγραψε τον σωματότυπο και τις κινήσεις τους. Πάντως, όπως αναφέρουν τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, και οι τρεις επιμένουν ότι δεν είναι οι δράστες και μάλιστα ο ένας υποστηρίζει ότι επειδή ήταν ζωηρός από μικρός, οι χωριανοί τον βάζουν άδικα στο στόμα τους και τον στοχοποιούν.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This