Πλουσιόπαιδα από την Ελβετία παρενόχλησαν σερβιτόρα στη Μύκονο

Must Read

Τον απόλυτο τρόμο βίωσε πριν από λίγες μέρες μια νεαρή σερβιτόρα σε γνωστό εστιατόριο στον Πλατύ Γιαλό της Μυκόνου, όταν μια παρέα Ελβετών πλουσιόπαιδων την έβαλε στο μάτι και την παρενοχλούσε με κάθε τρόπο, φτάνοντας μάλιστα στο σημείο ένας από αυτούς να τη χτυπήσει με δύναμη στα… οπίσθια!

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει μέχρι τώρα γνωστά, όταν ένας από τους νεαρούς τουρίστες άπλωσε το χέρι του πάνω της, η νεαρή γυναίκα απευθύνθηκε στη διεύθυνση του καταστήματος και ο υπεύθυνος του εστιατορίου πέταξε έξω τους θρασύτατους πελάτες χωρίς δεύτερη σκέψη. Μάλιστα, επειδή φοβήθηκε ότι μπορεί να περίμεναν την κοπέλα στο πάρκινγκ του καταστήματος προκειμένου να της επιτεθούν εκ νέου, τη συνόδευσε μέχρι το αυτοκίνητό της.

«Αναγκάσαμε τους συγκεκριμένους πελάτες να αποχωρήσουν από το κατάστημα. Τέτοιες συμπεριφορές πρέπει να εντοπίζονται και να αντιμετωπίζονται άμεσα» δήλωσε κατηγορηματικά ο μάνατζερ του δημοφιλούς καταστήματος. Υπενθυμίζεται ότι τις τελευταίες μέρες όλο και περισσότερα περιστατικά σεξουαλικής βίας κατά γυναικών έρχονται στο φως της δημοσιότητας.

Μετά την καθαρίστρια στα Πετράλωνα που έζησε τον απόλυτο εφιάλτη στο διαμέρισμα ενός Βούλγαρου, μια νεαρή έγκυος έπεσε θύμα βιασμού στο κέντρο της Αθήνας από έναν Αφγανό και τρεις Πακιστανούς και μια 19χρονη κατήγγειλε ότι δύο Αλβανοί την κράτησαν σε ένα διαμέρισμα επί τρία μερόνυχτα και τη βίαζαν.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This