Απολογείται ο Αρχιμανδρίτης για την επίθεση με βιτριόλι στη Μονή Πετράκη!

Must Read

Στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων και στο γραφείο του ανακριτή προκειμένου να απολογηθεί αναμένεται να οδηγηθεί εκ νέου σήμερα ο 37χρονος Αρχιμανδρίτης που «ράντισε» με βιτριόλι 7 Μητροπολίτες και 3 λαϊκούς στη Μονή Πετράκη.

Ο ιερέας οδηγήθηκε και χθες στα δικαστήρια, ωστόσο έλαβε προθεσμία για σήμερα στις 11:00 το πρωί, καθώς δεν είχε διαβιβαστεί ο ιατρικός του φάκελος. Ο ίδιος εμφανίστηκε αμετανόητος για την αποτρόπαια πράξη του και μεταξύ άλλων ανέφερε πως: «Όλα είναι συνωμοσία. Δεν υπάρχει εκκλησιαστική δικαιοσύνη όλα θα αποδειχθούν».

Σημειώνεται πως ο κατηγορούμενος ιερέας, φέρεται να ακολούθησε τα βήματα της 35χρονης Έφης Καρατζούλα που πέρυσι το Μάιο «έλουσε» με βιτριόλι την άτυχη Ιωάννα Παλιοσπύρου. Σύμφωνα με τον συνήγορο υπεράσπισής του, ο 37χρονος ιερέας προμηθεύτηκε το καυστικό υγρό από το ίντερνετ, καταβάλλοντας το ποσό των 40 ευρώ.

Ιωάννα Παλιοσπύρου

Ο δράστης, που ανήκει στη Μητρόπολη Βεροίας και έχει κατηγορηθεί για διακίνηση ναρκωτικών το 2018ό όταν κατάλαβε ότι το Συνοδικό Δικαστήριο είχε λάβει απόφαση να τον καθαιρέσει, έβγαλε από ένα σάκο που είχε μαζί του δύο μπουκάλια με καυστικό υγρό και άρχισε να το ρίχνει στους μητροπολίτες που ήταν στην αίθουσα, με αποτέλεσμα να τους προκαλέσει εγκαύματα.

«Τους έριξα το υγρό γιατί με καθαίρεσαν», ήταν τα πρώτα λόγια που είπε στους αστυνομικούς λίγο μετά τη σύλληψή του.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This