Ξεσπά ο πατέρας της Καρολάιν για τον Αναγνωστόπουλο: «Περίμενε να κοιμηθεί για να την σκοτώσει» (video)

Must Read

Λύνει τη σιωπή του ο πατέρας της Καρολάιν, Ντέιβιντ Κράουτς και μετά τις συνεντεύξεις του στα βρετανικά ΜΜΕ, μιλάει σε ελληνικά ειδησεογραφικά μέσα.

Μετά τις δηλώσεις του στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» αναφορικά με την απόφαση της εισαγγελίας ανηλίκων να δοθεί η κηδεμονία της μικρής Λυδίας στην οικογένεια της μητέρας της, ο κ. Κράουτς μίλησε οργισμένος για τον δολοφόνο της κόρης του, Μπάμπη Αναγνωστόπουλο.

Ο πατέρας της Καρολάιν, ζητά να αποδοθεί δικαιοσύνη και αφήνει υπονοούμενα για εμπλοκή του γαμπρού του σε παράνομες δραστηριότητες, τη στιγμή που ο σύσσωμος ο βρετανικός τύπος αναφέρει ότι εμπλέκεται σε διακίνηση ναρκωτικών.

«Η κόρη μου ήταν ένα πολύ έξυπνο κορίτσι και πολύ ειλικρινής. Δεν θα συμπαραστεκόταν σε τίποτα παράνομο. Εάν μάθαινε κάτι θα το είχε αναφέρει. Και νομίζω ότι ίσως αυτό σκόπευε να κάνει. Δυστυχώς δολοφονήθηκε ενώ κοιμόταν» δήλωσε οργισμένος στην εκπομπή «Live News» και τον χαρακτήρισε δειλό επειδή την σκότωσε την ώρα που κοιμόταν: «Αυτό που το κάνει χειρότερο, κατά τη γνώμη μου, είναι ότι ήταν τόσο δειλός. Τη σκότωσε ενώ κοιμόταν, σκότωσε ένα άτομο και νωρίτερα είχε βγάλει τις κάρτες μνήμης από τις κάμερες ασφαλείας, άρα ήξερε τι θα κάνει. Και περίμενε δύο ώρες μέχρι να κοιμηθεί και μετά τη σκότωσε» ανέφερε ο κ. Κράουτς.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This