Φοιτήτριες παρέδωσαν στην αστυνομία πορτοφόλι με 8.000€ που βρήκαν πεταμένο

Must Read

Στα διόδια του Πλαταμώνα δύο φοιτήτριες βρήκαν τυχαία ένα πορτοφόλι που, προφανώς, είχε πέσει από κάποιον και το παρέδωσαν στην Αστυνομία. 

Το γεγονός έφερε στη δημοσιότητα ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Θεσσαλίας, Αστέριος Μαντζιώκας, ο οποίος αποκάλυψε πως μέσα στο πορτοφόλι υπήρχαν 8.069 ευρώ (και 47,50 Λέβα Βουλγαρίας). Μάλιστα, δεν παρέλειψε να αναφέρει πως οι δυο κοπέλες, οι οποίες φοιτούν σε σχολή της Πιερίας και παράλληλα εργάζονται για τα προς το ζην, παρέδωσαν χωρίς δεύτερη σκέψη το… γεμάτο πορτοφόλι στην ΕΛ.ΑΣ, που κίνησε αμέσως τις διαδικασίες και βρήκε τον ιδιοκτήτη του.

Ο Αστέριος Μαντζιώκας, ο οποίος εκτίμησε βαθύτατα τη χειρονομία των δύο κοριτσιών, ανέφερε τα ακόλουθα στην ανάρτησή του: «Είναι από τις στιγμές που δεν θα ξεχάσω, γιατί δυστυχώς τα “καλά νέα” σπανίζουν. Πόσο μάλλον όταν σε γεμίζουν με αισιοδοξία και ελπίδα για το αύριο. Συγκινήθηκα πραγματικά όταν δυο φοιτήτριες ήρθαν στο γραφείο μου για να παραδώσουν ένα πορτοφόλι που βρήκαν το οποίο περιείχε 8.000€. Τα κορίτσια αυτά δουλεύουν για να μπορέσουν να σπουδάσουν. Ένιωσα υπερήφανος σαν αστυνομικός, αλλά και σαν γονιός, γιατί αυτά τα παιδιά είναι το μέλλον της πατρίδας μας. Αθόρυβα και ταπεινά μέσα από την σκληρή δουλειά και την δύσκολη καθημερινότητά τους, παραδίδουν μαθήματα σε εμάς τους μεγαλύτερους…. Θερμά συγχαρητήρια σε εσάς και στους γονείς σας!!! Είμαι σίγουρος ότι θα έχετε ένα λαμπρό μέλλον, γιατί έχετε βάλει τα πιο γερά θεμέλια να κατακτήσετε τους στόχους σας…»

  • Δείτε την ανάρτηση του Γενικού Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντή Θεσσαλίας:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This