Πέμπτη 29/7/2021

Διαδίκτυο και αγορές στα χρόνια του κορωνοϊού

Φέτος οκτώ στα δέκα νοικοκυριά στην Ελλάδα έχουν πλέον πρόσβαση στο διαδίκτυο. Η πανδημία έπαιξε πολύ σημαντικό ρόλο σε αυτό. Μεγάλο μέρος του πληθυσμού δεν εργαζόταν και περνούσε αρκετές ώρες της μέρας μέσα στο σπίτι.

Αρκετοί ήταν αυτοί που χρησιμοποιούσαν το διαδίκτυο για την αναζήτηση πληροφοριών και υπηρεσιών. Ακόμα περισσότεροι ήταν όμως αυτοί που έκαναν τις αγορές τους μέσω διαδικτύου. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα την άνθηση του κλάδου των ταχυμεταφορών. Οι εταιρείες courier παρέδωσαν περισσότερα από τέσσερα δισεκατομμύρια πακέτα σε εθνικό επίπεδο. Αρκετοί ήταν οι πελάτες που παραπονέθηκαν για την καθυστέρηση των παραγγελιών τους ακόμα και για παραγγελίες που δεν παραδόθηκαν ποτέ.

Η EBILL COURIER είναι μία νέα εταιρεία ταχυμεταφορών που καλύπτει μια περιοχή δραστηριότητας μεταξύ απλού ταχυδρομείου και μεταφορικής εταιρείας. Καλύπτει καθημερινά τις ανάγκες επιχειρήσεων, επαγγελματιών αλλά και ιδιωτών σε υπηρεσίες ταχυμεταφοράς αλληλογραφίας και εμπορευμάτων.

ebill2

Παρέχει εξειδικευμένες υπηρεσίες για να καλύψουν τις ανάγκες των χρηστών (αποστολέων και παραληπτών) και παρέχει για κάθε πελάτη ταχύτερη και εξειδικευμένη εξυπηρέτηση. Είναι μία ταχυδρομική εταιρεία που διαθέτει αυτόνομο και άριστα οργανωμένο δίκτυο καταστημάτων, παραλαμβάνει, μεταφέρει και παραδίδει τον φάκελο ή το δέμα σας σε όλη την Ελλάδα. Μπορεί να προσφέρει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες ταχυμεταφορών ακόμα και Κυριακές και ημέρες επίσημων αργιών, κατόπιν συνεννόησης και συμφωνίας με την εταιρεία. Λαμβάνει απ’ το χώρο σας όλο το 24ωρο όλες τις ημέρες της εβδομάδας εντός του ωραρίου που ορίζεται και σας δίνουν αντίγραφο σχετικού voucher για παρακολούθηση της αποστολής σας.

ebill3

Επιπλέον, πραγματοποιούν παράδοση εντός 24 ωρών όλες τις μέρες της εβδομάδας και εντός 12 ωρών κατόπιν συνεννόησης. Μπορείς να πληρώσεις με προπληρωμή ή με αντικαταβολή και στις 2 περιπτώσεις μπορεί να γίνει η χρήση πιστωτικής κάρτας.
Το ιδικά εκπαιδευμένο προσωπικό είναι πάντα διαθέσιμο για να σας λύσει όλες τις απορίες και να σας εξυπηρετήσει, παίρνοντας όλα τα μέτρα προστασίας. Πρωταρχικός της στόχος είναι η προστασία της δημόσιας υγείας λαμβάνοντας και εφαρμόζοντας τα κατάλληλα μέτρα και περιορισμούς.

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του newsbreak. Ακολουθήστε το newsbreak σε Instagram, Facebook, Youtube, Viber και Twitter.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

WEB TV

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ