Άγρια επίθεση σε πολίτη από κάμεραμαν του ΣΚΑΪ – Τον κλώτσησε και τον χτύπησε (video)

Αδιανόητη επίθεση! Ο Τσελίκας κοιτούσε άπραγος!

Must Read

Δεν μπορούσαν να πιστέψουν στα μάτια τους οι πολίτες που βρέθηκαν μπροστά σε ένα ανεκδιήγητο περιστατικό στο λιμάνι του Πειραιά, με πρωταγωνιστές τον κάμεραμαν του ΣΚΑΪ και έναν πολίτη.

Όπως φαίνεται στο βίντεο που κάνει τον γύρο των μέσων κοινωνικής δικτύωσης και έχει προκαλέσει σάλο και οργή, ο κάμεραμαν του ΣΚΑΪ επιτέθηκε σε πολίτη. Αφού αφαίρεσε από πάνω του την κάμερα, την οποία έδωσε στον Γιώργο Τσελίκα να την κρατάει, στράφηκε κατά του πολίτη και τον κλώτσησε. 

Όπως φαίνεται στο βίντεο, το θύμα της επίθεσης δεν ανταπέδωσε και προσπάθησε να αποφύγει τον κάμεραμαν ο οποίος τον κυνηγούσε για να τον χτυπήσει! Ο εργαζόμενος του καναλιού του Φαλήρου, ακούγεται μάλιστα να εξαπολύει λεκτική επίθεση και βρισιές σε βάρος του πολίτη: «Έλα εδώ μωρή κ@λ@τρ@πιδ@» του φωνάζει και τον κυνηγάει να του επιτεθεί μπροστά στα έκπληκτα μάτια των πολιτών που του φωνάζουν να σταματήσει.

Την ίδια στιγμή αλγεινή εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι ο Γιώργος Τσελίκας παρακολουθεί άπραγος χωρίς να προσπαθεί να ηρεμήσει τον συνάδερφο του

https://vimeo.com/572121000

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This