Ηλικιωμένη πήγε στο νοσοκομείο με δάγκωμα από οχιά και η εφημερεύουσα γιατρός ζητούσε εξηγήσεις

Τους είπε να αγοράσουν αντιτετανικό ορό από φαρμακείο!

Must Read

«Μπαλάκι» έγινε μια 60χρονη από τον Αλμυρό, η οποία, εκτός από τον πόνο και την αγωνία της μετά το τσίμπημα οχιάς που δέχτηκε, είχε να αντιμετωπίσει και τα… καμώματα μιας γιατρού του Αχιλλοπούλειου Νοσοκομείου Βόλου!

Η άτυχη γυναίκα αρχικά διακομίστηκε με ασθενοφόρο του Κέντρου Υγείας Αλμυρού, όπου της δόθηκαν οι πρώτες βοήθειες, αλλά οι γιατροί έκριναν απαραίτητη τη διακομιδή της στο Αχιλλοπούλειο όπου εισήχθη στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών, καθώς έχει ιστορικό αλλεργιών. Εκεί, όμως, δέχτηκε φραστική επίθεση από τη γιατρό που εφημέρευε!

Σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλαν στον «Ταχυδρόμο» οι συγγενείς της 60χρονης, η γιατρός, αντί να ασχοληθεί με το πρόβλημά της, άρχισε να της ζητάει τον λόγο γιατί πήγε στο νοσοκομείο και δεν παρέμεινε για νοσηλεία στο Κέντρο Υγείας. Στο μεταξύ, το χέρι της 60χρονης είχε πρηστεί και είχε μαυρίσει από το τσίμπημα, αλλά η γιατρός τον… χαβά της. Οταν ρωτήθηκε από τους συγγενείς αν είναι απαραίτητο η 60χρονη να κάνει οφιικό ορό, εκείνη απάντησε αρνητικά και τους είπε να αγοράσουν αντιτετανικό ορό από φαρμακείο!

Αφωνοι οι συγγενείς υπάκουσαν και αφού η γιατρός έκανε τον ορό στην 60χρονη, αρνήθηκε να την κρατήσει στο Τμήμα Βραχείας Νοσηλείας «προς παραδειγματισμό και των άλλων ασθενών που τρέχουν με το παραμικρό στο νοσοκομείο». Οι συγγενείς εξαναγκάστηκαν να επιστρέψουν στο Κέντρο Υγείας Αλμυρού, όπου η 60χρονη παρέμεινε για παρακολούθηση.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This