Ξεσπά ο πατέρας της 7χρονης για τον φορτηγατζή: «Αν είναι άντρας να αυτοκτονήσει…» (video)

«Είναι η μεγαλύτερη τιμωρία που μπορεί να περάσει ένας πατέρας» - Με δάκρυα στα μάτια ο πατέρας δήλωσε ότι θα δωρίσει τα όργανα του παιδιού του

Must Read

Σε κατάσταση σοκ είναι η οικογένεια της 7χρονης που βρήκε τραγικό θάνατο όταν την παρέσυρε ένα φορτηγό στη συμβολή των οδών Γρηγορίου Λαμπράκη και Κουταΐση στη Νίκαια.

Ο χαροκαμένος πατέρας μίλησε στους δημοσιογράφους τη στιγμή που έμπαινε στο νοσοκομείο όπου μεταφέρθηκε νεκρό το 6χρονο αγγελούδι του. Με δάκρυα στα μάτια, ο πατέρας καταγγέλλει ότι ο οδηγός παραβίασε το κόκκινο και παρέσυρε την κόρη του.

«Πάντα όταν άκουγα για θανάτους μικρών παιδιών δεν ήθελα ποτέ να νιώσω αυτόν τον πόνο και όταν τους άκουγα έκλαιγα. Γιατί τα παιδιά έλεγα» δήλωσε σοκαρισμένος και πρόσθεσε: «Είναι η μεγαλύτερη τιμωρία που μπορεί να περάσει ένας πατέρας, μία οικογένεια… Αν με ακούει η οικογένεια αυτού του ανθρώπου ή ο ίδιος, να αυτοκτονήσει. Είχε πάει η κουνιάδα με την ανιψιά μου και την κόρη μου κι εκείνος παραβίασε το κόκκινο, και σκότωσε μία ψυχούλα, το αγγελάκι μου… Η ανιψιά μου χαροπαλεύει. Δεν ήθελα ποτέ να νιώσω αυτό τον πόνο. Αυτός ο άνθρωπος κατέστρεψε το μέλλον μου».

Οργισμένος από τον άδικο χαμό του παιδιού του ο πατέρας δήλωσε: «Αν είναι άντρας να αυτοκτονήσει. Εμείς στη Μάνη ό,τι κάνουμε αναλαμβάνουμε τις ευθύνες μας. Μπορώ να του κάνω μεγάλο κακό» αναφέρει μέσα στον θρήνο του. Μάλιστα, σημειώνει με σπαραγμό ότι θα δωρίσει τα όργανα του παιδιού του: «ό,τι έχει μείνει από την μικρούλα μου σε άλλα παιδάκια για να ζήσουν. Αυτοί οι άνθρωποι είναι επικίνδυνοι, δεν υπάρχει Παιδεία. Ποτέ δεν φανταζόμουν ότι θα ζήσω αυτό το πράγμα» ανέφερε ο πατέρας του παιδιού που άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο.

Σημειώνεται ότι ο οδηγός του φορτηγού συνελήφθη και έχει ξεκινήσει έρευνα για τα αίτια του τροχαίου, καθώς μέχρι στιγμής δεν είναι ξεκάθαρο αν έχει παραβιάσει τον κόκκινο σηματοδότη.

Η 12χρονη ξαδέρφη της 7χρονης νοσηλεύεται με κάταγμα στην λεκάνη και θα μεταφερθεί  στο Παίδων για να χειρουργηθεί.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This