«Ανεβαίνουν» οι πλατφόρμες… δωροδοκίας – Έως και τις 20 Ιουλίου οι αιτήσεις για την Freedom Pass

Οι δικαιούχοι μπορούν να υποβάλουν αίτηση και στα Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών, αν δεν έχουν κωδικούς taxisnet

Must Read

Μέχρι τις 20 Ιουλίου θα είναι διαθέσιμη η πλατφόρμα για την ψηφιακή κάρτα των 150 ευρώ. Η κυβέρνηση καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια, ακόμα και μέσω… δωροδοκιών, ώστε να πείσει τους νέους να εμβολιαστούν….

Αυτό που προκαλεί μεγάλη εντύπωση είναι, πως γίνεται όταν αφορά σε κάτι χρήσιμο και αναγκαίο -όπως όταν έπρεπε να δοθούν tablet και laptop στις τηλεκπαιδεύσεις- να μην υπάρχουν ποτέ χρήματα, ενώ όταν πρόκειται για έμμεση πίεση και καταπάτηση ανθρωπίνων δικαιωμάτων, όλα να λειτουργούν «ρολόι»!

«Στις 18 με 20 Ιουλίου, το αργότερο στις 20 Ιουλίου, ανοίγει η πλατφόρμα αιτήσεων για την άυλη ψηφιακή κάρτα των 150 ευρώ, το λεγόμενο freedom pass, που δίνει η κυβέρνηση στους νέους 18 έως 25 ετών που έχουν εμβολιαστεί ή θα εμβολιαστούν με την πρώτη δόση. Η κάρτα θα είναι διαθέσιμη ηλεκτρονικά ένα 24ωρο αφού γίνει η πρώτη δόση του εμβολίου μετά από επιβεβαίωση του εμβολιασμού», ανέφερε ο υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Γιώργος Γεωργαντάς.

Σύμφωνα με την έκθεση του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους το σχετικό κονδύλι ανέρχεται σε 50 εκατ. ευρώ.

Τι πρέπει να κάνουν οι δικαιούχοι

  • να εισέρχονται στην εφαρμογή προκειμένου να υποβάλουν την αίτησή τους με τους κωδικούς του taxisnet
  • θα συμπληρώνουν τον ΑΜΚΑ, τα στοιχεία επικοινωνίας τους και ειδικότερα το email και τον αριθμό του κινητού τους τηλεφώνου
  • υποβάλλονται αιτήσεις και στα Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών αν δεν έχει κωδικούς taxisnet

«Τα χρήματα αυτά δεν γίνεται ανάληψή τους, ούτε μπορούν να μεταφερθούν σε άλλο λογαριασμό μπαίνουν σε λογαριασμό που δημιουργείται μόνο για αυτό το σκοπό μόνο από τον πάροχο. Θα υπάρχει εφαρμογή μέσω e-εμπορίου ή μέσω POS να κάνεις τη συναλλαγή σου στον τουρισμό, τον πολιτισμό και τις μεταφορές» τόνισε ο κ. Γεωργαντάς.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This