Έρευνες στην Ηλεία για τον ασυνείδητο οδηγό που χτύπησε και εγκατέλειψε 8χρονο!

Must Read

Εκτενείς έρευνες για τον εντοπισμό και την σύλληψη του ασυνείδητου οδηγού, που το βράδυ της Κυριακής, χτύπησε και εγκατέλειψε αβοήθητο στην άσφαλτο, στην κοινότητα Κέντρου της Ηλείας ένα 8χρονο αγοράκι, διεξάγουν οι αστυνομικές αρχές.

Το παιδί έχει μεταφερθεί και νοσηλεύεται στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Πάτρας και σύμφωνα με τους γιατρούς έχει τραυματιστεί σοβαρά!

Σύμφωνα με την αστυνομία, το αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας άνδρας παρέσυρε και τραυμάτισε το αγοράκι, το οποίο αρχικά διακομίστηκε στο νοσοκομείο της Αμαλιάδας και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του Πύργου. Εκεί οι γιατροί έκριναν πως το παιδί, λόγω των τραυμάτων που έφερε, έπρεπε να μεταφερθεί στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Πάτρας. 
Εν τω μεταξύ, στο πλαίσιο των ερευνών που πραγματοποίησε η Τροχαία για το περιστατικό, βρέθηκε,  το αυτοκίνητο που παρέσυρε τον 8χρονο, ενώ αναζητείται ο οδηγός.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This